Zoomerang – Short Videos

2.7.2.9

Zoomerang is the simplest video creator with ONE-BUTTON step by step tutorials. It will help you make your musical video the star of TikTok and Instagram. Use our 100+ tutorials to make amazing videos by just following the simple steps. Download and start capturing immediately. No sign up or account required. Share it on TikTok, Likee, Instagram, Snapchat or other platforms right from the app, or save your video to your camera roll to share later.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Zoomerang
Versión
2.7.2.9
Actualización
26 aprilie 2021
Requerimientos
5.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
67M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Zoomerang este cel mai simplu creator video cu tutoriale ONE-BUTTON pas cu pas. Vă va ajuta să faceți din videoclipul dvs. muzical vedeta TikTok și Instagram. Utilizați peste 100 de tutoriale pentru a crea videoclipuri uimitoare, urmând doar pașii simpli. Descărcați și începeți capturarea imediat. Nu este necesară înregistrarea sau contul. Distribuiți-l pe TikTok, Likee, Instagram, Snapchat sau alte platforme chiar din aplicație sau salvați videoclipul pe rola camerei dvs. pentru a-l partaja mai târziu.

TUTORIALI pas cu pas
Puteți găsi cele mai populare tutoriale cu melodii celebre. Adăugăm în mod regulat noi tutoriale pentru a vă ajuta să înregistrați cele mai dificile videoclipuri. Alegeți videoclipul din pagina tutoriale și recreați-l pe cel preferat în câteva secunde. În secțiunea tutorial postăm videoclipuri cu tranziții dure, cu emojis pe ecran și videoclipuri text în tendință. Nu ezitați să ne trimiteți provocarea dvs. preferată de la TikTok sau Likee și vom face un tutorial cu aceasta.

EFECTE
Veți găsi peste 100 de efecte speciale legate de muzică minunată. Doar adăugați melodia preferată la videoclip și lăsați aplicația să o analizeze pentru a adăuga efecte speciale. Videoclipurile care au efectele noastre atrăgătoare sunt întotdeauna deasupra TikTok și Instagram.

Abonament Zoomerang Pro:
Obțineți contul Zoomerang Pro și începeți să aplicați cele mai bune efecte și tranziții la videoclipurile dvs. Trageți cele mai tari tutoriale PRO și ieșiți în evidență în TikTok și Instagram. Bucurați-vă de o experiență de fotografiere și editare fără anunțuri. Veți avea o încercare gratuită a abonamentului Zoomerang PRO la început. Aveți o limită de încercare gratuită pentru fiecare cont. După această perioadă vi se va percepe o taxă nominală de abonament.

BENEFICII SUPLIMENTARE
Avem conturi TikTok (1,3 M +) și Instagram (1,4 M +) foarte active și captivante, unde postăm videoclipurile dvs. în mod regulat. Verificăm fiecare postare menționând Zoomerang și există mari șanse să apară pe povestea noastră de pe Instagram, iar cele mai bune vor fi postate pe pagină permanent.

Novedades

We update the app regularly so we can make it better for you.
- Hotfix
- Bug fix and improvements.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *