World War II: Eastern Front Strategy game

2.96

The game begins on September 1, 1939 with the attack on Poland. Then you will face many exciting missions from various time periods and theatres of military operations: Invasion of France, Maginot Line offensive, Dunkirk, Battle of Britain, Russian 1941 campaign, The Battle of Stalingrad and many more.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Strategy War Games
Versión
2.96
Actualización
2 decembrie 2019
Requerimientos
5.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
21M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Jocul începe pe 1 septembrie 1939 cu atacul asupra Poloniei. Apoi vă veți confrunta cu multe misiuni interesante din diferite perioade de timp și teatre de operațiuni militare: Invazia Franței, ofensiva Liniei Maginot, Dunkerque, Bătălia Britaniei, campania rusă din 1941, Bătălia de la Stalingrad și multe altele.

Vei conduce faimosul corp Rommel și vei lupta în lupte pentru Tobruk (1942) și El Alamein. Sau imaginați-vă în rolul lui Manstein sau Guderian și participați la bătălia de la Moscova, precum și la cea mai mare bătălie de tancuri din istoria omenirii – Bătălia de la Kursk (1943). Bătăliile epice ale orașului din Bătălia de la Berlin (1945) vă așteaptă la final.

Caracteristica distinctivă a jocului este controlul direct al forțelor armatei tale pe câmpul de luptă. Puteți da ordine ambelor echipe sau soldați singuri.

Al doilea război mondial: Frontul de Est este un joc de strategie mobil în timp real (MMO RTS) cu multe caracteristici unice:
● Campanie pentru un singur jucător, care conține zeci de misiuni și poate fi jucată fără a utiliza Internetul
● Sute de unități diverse, inclusiv modele legendare de echipament militar precum: Tiger I Tank, Panther, T-34, Sherman, KB-1, Puma și multe altele
● Evenimente istorice reale: Operațiunea Barbarossa, Bătălia de la Moscova, Apărarea Leningradului, debarcările din Normandia
● Multiplayer PVP în timp real cu mii de oameni din întreaga lume
● Sistem de clanuri. Creați-vă clanul sau alăturați-vă altora pentru a deveni cea mai temătoare armată de pe Pământ

Second World Way: Eastern Front este o strategie istorică în timp real, în stilul legendarelor jocuri izometrice din primii ani ai anului 2000. Există diverse tactici la care puteți respecta jocul. Puteți păstra o apărare strânsă folosind tranșee și tunuri anti-tanc sau zdrobi inamicul cu o lovitură concentrată folosind toate trupele.

Atenţie! Jocul nu necesită conexiune permanentă la Internet, Internet este necesar doar pentru bătăliile online PVP. Jocul este în continuă dezvoltare și unele misiuni vor fi adăugate jocului mai târziu.

Discutați despre joc în grupul oficial VK

Dacă aveți întrebări și sugestii, vă rugăm să ne contactați prin admin@appscraft.ru

Novedades

VER 1.1

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *