WhatsApp Messenger

2.21.7.14

WhatsApp de la Facebook
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
WhatsApp LLC
Versión
2.21.7.14
Actualización
13 aprilie 2021
Requerimientos
4.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

WhatsApp de la Facebook

WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie GRATUITĂ, disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului (4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, în funcție de disponibilitate) pentru a vă permite să conversați prin mesaje și să vă apelați prietenii și familia. Treceți de la SMS-uri la WhatsApp pentru a trimite și primi mesaje, apeluri, poze, clipuri video, documente și mesaje vocale.

DE CE SĂ FOLOSIȚI WHATSAPP:

• NU SE PERCEP TARIFE: WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului (4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, în funcție de disponibilitate) pentru a vă permite să conversați cu prietenii și familia fără să plătiți mesajele și apelurile.* Nu aveți nevoie de niciun abonament plătit pentru a folosi WhatsApp.

• MULTIMEDIA: Trimiteți și primiți poze, clipuri video, documente și mesaje vocale.

• APELURI GRATUITE: Contactați-vă gratuit prietenii și familia prin funcția de apelare WhatsApp, chiar dacă aceștia se află în altă țară.* Apelurile WhatsApp folosesc conexiunea la internet a telefonului, nu minutele vocale din abonamentul tarifar. (Notă: Se pot percepe costuri suplimentare pentru consumul de date. Pentru detalii, contactați-vă operatorul de telefonie. În plus, prin WhatsApp nu puteți apela 112 sau alte numere de urgență).

• CONVERSAȚII DE GRUP: Bucurați-vă de conversațiile de grup cu contactele dvs. și țineți cu ușurință legătura cu prietenii sau familia.

• WHATSAPP WEB: Puteți trimite și primi mesaje WhatsApp direct din browserul computerului.

• FĂRĂ TARIFE INTERNAȚIONALE: Nu se percep tarife suplimentare pentru trimiterea de mesaje WhatsApp pe plan internațional. Puteți conversa cu prietenii din toată lumea evitând suprataxele pentru SMS-urile internaționale.*

• FĂRĂ NUME DE UTILIZATOR ȘI CODURI PIN: De ce să vă bateți capul cu încă un nume de utilizator și încă un cod PIN? WhatsApp funcționează pe baza numărului de telefon, la fel ca SMS-urile, și se integrează perfect cu agenda dvs. telefonică actuală.

• CONECTARE PERMANENTĂ: Pe WhatsApp sunteți conectat/ă în permanență, deci nu veți rata niciun mesaj. Nu există loc de confuzie dacă sunteți sau nu conectat/ă.

• LUAȚI REPEDE LEGĂTURA CU CONTACTELE: Folosim agenda dvs. telefonică pentru a vă ajuta să luați repede și ușor legătura cu contactele care au WhatsApp, deci nu este nevoie să adăugați nume de utilizator greu de reținut.

• MESAJE OFFLINE: Chiar dacă ratați notificările sau vă închideți telefonul, WhatsApp vă păstrează mesajele recente până când utilizați din nou aplicația.

• ȘI MULTE ALTELE: Distribuiți-vă locația, faceți schimb de contacte, setați imagini de fundal și sunete personalizate, difuzați mesaje către mai multe contacte simultan, precum și multe altele!

*Se pot percepe costuri suplimentare pentru consumul de date. Pentru detalii, contactați-vă operatorul de telefonie.

———————————————————
Suntem întotdeauna interesați de opiniile dvs.! Dacă aveți feedback, întrebări sau nelămuriri, trimiteți-ne un e-mail la:

android-support@whatsapp.com

sau urmăriți-ne pe Twitter:


@WhatsApp
———————————————————

Novedades

* În mod implicit, acum toți participanții din grupuri pot activa sau dezactiva mesajele temporare. Administratorii pot schimba acest lucru modificând setarea „Editare detalii grup”.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *