War & Conquer

2.0.9

The best WWII real-time strategy game on mobile platforms.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Triniti Interactive Studios Limited
Versión
2.0.9
Actualización
27 iulie 2020
Requerimientos
4.3 sau o versiune ulterioară
Tamaño
69M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Cel mai bun joc de strategie în timp real al doilea război mondial pe platformele mobile.

Jocul adoptă modul de luptă RTS, stilul de artă inovator pictat manual, diferite terenuri, vreme și evenimente vor crea un mediu real de război. Armamentele de război bogate și diverse vă permit să potriviți tot felul de trupe unice. Vei îndruma armata să participe la luptă personal, vei folosi vârful degetelor pentru a efectua diferite arte de război și îți vei prezenta un război mondial perfect.

• Operațiuni strategice în timp real, controlați ritmul câmpului de luptă
Jocul folosește modul de luptă RTS cu calcul complet 3D în timp real pentru a lupta. Desenează o cale tactică prin gesturi și efectuează o serie de operații, cum ar fi garnizoana, mișcarea, atacul și mersul în jur. În luptă, trebuie să folosim pe deplin pădurile, zonele înalte și vremea de pe hartă pentru a permite armatei noastre să preia conducerea. Combinația de mâini și creier vă va reactiva experiența pură a jocului și va redefini, de asemenea, strategia mobilă a jocurilor de război.

 

• Combinație gratuită de linii, ocupă bastioane și cultivă brațe
Puteți combina propriile echipamente și brațe cu caracteristici și caracteristici diferite. În fiecare luptă care restabilește cu adevărat războiul istoric, trebuie să vă direcționați diferitele trupe la fața locului pentru a efectua operațiuni în timp real, să vă cultivați propriile trupe, îmbunătățind resursele după ce ați învins inamicul și ați ocupat cetatea și ați creat o legiune legendară.

• Bătălia șocantă a celor 100 de regimente, lovituri GVG pe scară largă
30vs30 gameplay pe scară largă legion warfare. Îți vei controla propria armată cu alți membri ai Legiunii pentru a lupta cu înverșunare împotriva altor jucători. Peste sute de unități vor fi prezentate pe un ecran în același timp, oferindu-vă o experiență epică asemănătoare unui film. Cu mii de obuze în luptă, mii de armuri vor asista la marile tale realizări.

• Potrivirea arbitrară și flexibilă, strategia vârfului degetelor domină câmpul de luptă
Jocul conține peste 100 de ofițeri bazate pe personaje istorice. Aceștia vor avea abilități unice de ofițer și se pot potrivi cu forțele tale unice pentru a te ajuta să învingi inamicul pe câmpul de luptă. Jocul include, de asemenea, o varietate de circuite tactice presetate de sistem, care vă ajută să simplificați operațiunea și să îmbogățiți strategia tactică a jocului.

• Diverse arme de război, Muzeul armelor reale
Peste 200 de tipuri de echipamente și brațe cu caracteristici diferite, folosind noul stil de pictură manuală cu plumb color pentru a doua creație, nu numai că au restabilit aspectul original al echipamentului, ci și le-au evidențiat logo-urile și caracteristicile. De la diferite tipuri de tancuri principale de luptă (Tiger P, M3 etc.), avioane de luptă din diferite țări (HE-111, B18A etc.), până la batalioane de lunetiști cercetați; chiar și unități de mortar, unități antitanc și așa mai departe. Vă vom duce la cel mai cuprinzător muzeu al armelor istorice de război.

Novedades

-Bug fixes.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *