War Commander: Rogue Assault

5.4.0

An immersive combat strategy game in a world of armies, tanks and warships, War Commander: Rogue Assault delivers a stunning, fully 3D battlefield experience. Command your army in real-time and conquer your enemies with the right attack strategy in this RTS tank war game.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
KIXEYE
Versión
5.4.0
Actualización
20 aprilie 2021
Requerimientos
7.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
156M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Un joc captivant de strategie de luptă într-o lume de armate, tancuri și nave de război, War Commander: Rogue Assault oferă o experiență uimitoare, complet pe câmpul de luptă 3D. Comandă armata în timp real și cucerește-ți dușmanii cu strategia corectă de atac în acest joc de război cu tancuri RTS.

Lansați greve strategice împotriva inamicului pentru controlul zonelor de război pentru a vă conduce navele de război și tancurile către victorie pe câmpul de luptă. Acest joc RTS cu o lume deschisă multiplayer PVP te provoacă să construiești o alianță de forță de fier. Lansați rachete, comandați războiul tancurilor și împingeți asediul teritoriului inamic pentru a câștiga războiul mondial în timp real. În calitate de comandant de război necinstit, depinde de voi să vă împărțiți și să vă cuceriți dușmanii și să creați o legendă a războiului cu ajutorul forțelor aeriene.

Fiind unul dintre puținii comandanți supraviețuitori după cel de-al treilea război mondial, apără-ți baza, personalizează-ți unitățile și atacă inamicii pentru a supraviețui. Deveniți războinicul suprem în acest joc de strategie militară online luptând pentru a obține controlul asupra lumii cu ajutorul bombelor nucleare.

Rogue Assault este cel mai realist joc militar RTS cu vehicule blindate, lovituri de rachete și bătălii ale forțelor aeriene. Cu controlul direct al tancurilor, elicopterelor și infanteriei, trage-ți drum prin hoardele inamice și devine un maestru al tacticii de luptă.

• Joc imersiv de strategie militară multiplayer 3D
• Combatere RTS individuală sau PVP
• Control individual în timp real al unității (tanc, navă de război, armată, soldați) pe câmpul de luptă
• Acces imediat la pușcași, tunari grei și tancuri de rinoceri
• Creșteți nivelul pentru acces la unități puternice și puteri militare

 

Construiește un Imperiu
Construiește-ți baza și conduce armata spre victorie. Descoperiți noi sisteme de apărare, căutați arme de ultimă generație pentru forțele aeriene și căutați orice dușman care vă stă în cale.

Luptați în lupte strategice
Amestecați soldații pedaliști, vehiculele ușoare, tancurile și avioanele pentru a coordona greve devastatoare, inclusiv lansarea de rachete. Atacarea inamicului nu s-a simțit niciodată la fel de bine ca în acest joc militar PVP realist. În calitate de comandant al unei forțe de grevă necinstită, te aperi sau ataci în bătăliile epice din războiul mondial. Luptă pentru dominație în războaiele tancurilor pvp și arată-ți stilul de război modern pentru a stăpâni acest joc de strategie în timp real.

Apără-ți Cetatea
Personalizați-vă apărarea pentru a supraviețui tunetului de război și controlați ultimele resurse ale lumii. Alternativ, jucați ofensă și folosiți-vă armata pentru a vă întoarce, a ataca și a lua ceea ce vă aparține.

• Infanterie: Războinici standard necesari în orice luptă. Excepțional de bine rotunjite și diverse, sunt excelente pentru atac sau apărare.
• Forța Aeriană: Perfect pentru lansarea loviturilor surpriză pe calea de război împotriva unei baze inamice în timp real. Aeronava potrivită poate oferi un avantaj strategic față de unitățile împământate care nu pot trage de atât de jos.
• Rezervor: coloana vertebrală a forței tale de război. Cu o capacitate imensă de daune și capacități defensive, aceste unități sunt obligatorii pentru orice invazie

Fără timp de construcție
Nu ai timp să aduni o armată la modă veche? Nu vă faceți griji. Fără timpi de construcție, veți fi gata să intrați în tunetul de război în timp real.

Alăturați-vă unei alianțe
Întărește alianțe strategice cu soldații aliați și formează tactici de luptă pentru greva ta mortală pe câmpul de luptă pe calea de război. Sau solicitați sfaturi de la un grup de comandanți aliați în chatul live din lume. Cei care se alătură unei alianțe sunt mai bine pregătiți să prospere în această lume devastată de război.

Evenimente lunare în joc
Arătați-vă priceperea militară în evenimente lunare. Luptați bătălii strategice la nivel mondial pentru a ajunge în topul clasamentelor de război ale alianței.

Site-ul web: https://warcommander.com/
Facebook: https://www.facebook.com/RogueAssault/
Twitter: https://twitter.com/rogueassault
Dezvoltator: https://www.kixeye.com/

Novedades

- Heavy Vehicle season begins in May’s Feature Event, STOIC SENTINEL, beginning Thursday, May 6th @ 9AM PDT. Earn the DLP Sabre to spearhead attacks throughout the Heavy Vehicle season.

- Event map levels now labeled for unit difficulty tiers.

- Defense Update: War Factory 14, War Factory Platoon 12, Flak 11, Defense Platform 15.

- End of support for Android 5 & 6; iOS 9, 10, & 11.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *