Vikings at War

1.1.7

Play Vikings at War, a classic MMO strategy game, and enter the mysterious world of the Vikings. Battle with thousands of other players in an epic war for power. Raise your kingdom and become a living legend!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
seal Media
Versión
1.1.7
Actualización
14 ianuarie 2020
Requerimientos
4.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
63M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Joacă Vikings at War, un joc clasic de strategie MMO și intră în lumea misterioasă a vikingilor. Luptă cu alte mii de jucători într-un război epic pentru putere. Ridică-ți regatul și devine o legendă vie!

„Pământ!”, Țipă Jarl de la prova bărcii lungi. A durat multe zile să traversezi o mare bătută de furtună și să ajungi la destinație. Pe măsură ce ceața se ridică, zăriți țărmurile Angliei de Est. La mulți kilometri distanță de casă, sunteți gata să faceți ceea ce este meseria vikingilor: să jefuiți, să jefuiți și să cuceriți. Cu toate acestea, de data aceasta se pare că anglizii sunt pregătiți să se mențină. Ei stau de-a lungul coastei cu scutul pregătit și săbiile trase și așteaptă aterizarea ta. Lovind pumnii pe piept și scuturi cu toată puterea, tu și clanul dvs. dezlănțuiți un sunet intimidant de război. Ești gata să te sărbătorești cu zeii în Valhalla. Dar de data aceasta, Odin trebuie să aștepte. Sfârșitul va veni și lumea zeilor și a oamenilor va scădea. Dar nu astăzi! Nu înainte de a-ți revendica victoria! Nu înainte ca bardii să cânte despre faptele tale în cântecele lor!

Vikings at War este un MMO clasic de construcție și strategie cu PvE și PvP. Voi identificați un războinic viking neînfricat și gestionați o așezare. Jocul prezintă o lume medievală autentică, cu zeci de regate și țări de atacat și cucerit. Străduindu-vă după avere și putere, vă trimiteți navele în toate direcțiile. Cu tacticile și strategia potrivite, războinicii tăi vor reveni pe nave umplute până la punctul de explozie cu bunuri și aur. Comorile și prada raidurilor tale te ajută să-ți evoluezi așezarea într-un oraș comercial mare. Alătură-te altor jucători, formează un clan și ia parte la lupte provocatoare PvE și PvP. Câștigă la evenimente și urcă pe rânduri, astfel încât să-ți poți echipa avatarul cu armuri decorative.

Caracteristici:
– Constructor minunat și joc de strategie cu mai mult de 20 de clădiri unice și un sistem comercial plin de satisfacții
– Un joc epic de strategie de război cu eroi vikingi antrenabili și provocări tactice
– Setare realistă Viking cu muzică care se potrivește scenei și grafică uimitoare
– Conținut competitiv cu PvE, PvP și clasamente recompensate. Măsurați-vă cu alți jucători!
– Bucurați-vă de conținut interesant cu evenimente, clanuri, lupte single și multiplayer, realizări, evenimente, un sistem de clasare și multe altele de explorat
– Alăturați-vă mii de jucători pe mai multe platforme într-o singură lume de jocuri MMO comune
– Nu există căști cu coarne aici;)

Vikings at War este un joc gratuit cu 2 jocuri, cu achiziții în aplicație și videoclipuri recompensate pentru a accelera progresul jocului.

Vă mulțumim pentru jocul nostru! Ne străduim întotdeauna să îmbunătățim Vikings at War. Dacă aveți sugestii sau idei, suntem mai mult decât fericiți să auzim de la dvs. prin intermediul echipei noastre de asistență.

Novedades

Watching ads to completion was not properly rewarded in some cases. This has been fixed.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *