Ultimate Car Driving Simulator

5.5

Cel mai bun joc de simulator de conducere auto din 2020 vine cu cea mai realistă fizică de conducere, personalizare nelimitată, lume imensă deschisă, joc captivant și distracție nesfârșită!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Sir Studios
Versión
5.5
Actualización
5 aprilie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
135M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Cel mai bun joc de simulare de conducere auto din 2020 vine cu cea mai realistă fizică de conducere, personalizare nelimitată, lume deschisă imensă, joc captivant și distracție nesfârșită!

★ FIZICA DE CONDUCERE REALĂ

Ultimate Car Driving Simulator combină realismul și fizica de conducere distractivă pentru a crea cel mai bun simulator de conducere auto pe mobil cu motorul său avansat de fizică de conducere auto. Cel mai bun simulator de conducere auto vine cu cea mai bună fizică de conducere! De la mașini de curse la SUV-uri off road, tot felul de vehicule au propria lor fizică!

★ PERSONALIZARE NELIMITATĂ

Creați-vă propria mașină și arătați-vă stilul tuturor! De la nenumărate viniluri până la piese auto, îți poți crea propria mașină de vis cu acest joc. Imaginația este singura ta limită! Personalizarea extremă vă așteaptă!

★ HARTA MONDIALĂ DESCHISĂ

Imensa hartă a lumii deschise este concepută într-un mod creativ pentru a vă testa abilitățile extreme de conducere a mașinii și pentru a oferi cea mai bună experiență de joc. De la orașe la deșerturi, Ultimate Car Driving Simulator vine cu cea mai mare hartă a lumii deschise cu un mediu extrem de detaliat. Conduceți în zona interminabilă offroad cu SUV-ul dvs. și experimentați cea mai realistă experiență de condus offroad pe mobil.

★ CELE MAI BUNE EFECTE SONORICE

Toate sunetele sunt înregistrate de la mașini reale pentru a oferi cel mai puternic sentiment jucătorului. De la cel mai puternic sunet al mașinilor de curse la motoarele offroad în flăcări, fiecare mașină are propriul său sunet special înregistrat de la mașini de curse reale!

★ CEL MAI BUN GRAFIC

Cu ajutorul unui motor grafic avansat, Ultimate Simulator oferă acum cea mai realistă grafică și cel mai profund 3D vreodată pe mobil. Veți avea dificultăți în a vă distinge mașinile extreme de realitate!

★ MAȘINI Fără număr

Mașini de curse, vehicule off road, SUV-uri, mașini tuner, mașini musculare, camioane 4WD … Alegeți-vă vehiculul preferat și faceți orice doriți să faceți într-o hartă gigantică a lumii deschise!

Ultimate Car Driving Simulator va fi actualizat periodic cu sugestiile dumneavoastră. Nu uitați să lăsați o recenzie cu feedback-ul dvs.

Urmăriți dezvoltatorul pe Instagram la
https://www.instagram.com/realedwardsir/

Urmăriți comunitatea pe Facebook la
https://www.facebook.com/speedlegendsgame/
sau Twitter la

Descarcă acum cel mai bun joc de conducere din 2020!

Novedades

Multiplayer improvements!

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *