Toy Defense Fantasy — Tower Defense Game

2.19.0

Editor`s Choice 2018 in Tower Defense Strategy genre!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Melsoft Games Ltd
Versión
2.19.0
Actualización
22 martie 2021
Requerimientos
5.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
255M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Editor`s Choice 2018 în genul Tower Defense Strategy!
Apără castelul de dragoni și troli în acest distractiv joc de strategie de apărare în turn! Adună o armată de apărători și luptă împotriva hoardelor de monștri de la distrugerea regatului tău fantastic medieval! Ciocnește cu inamicul și asigură-te că cetatea ta va ține linia în luptă împotriva valurilor de orci și goblini. Rush-ul târâtorilor nu a fost niciodată atât de crud, aceste bătălii de td vă vor lăsa impresii de neuitat.

Arată-ți curajul și viclenia în apărare! Descărcați acum Toy Defense Fantasy și bucurați-vă de cele mai bune dintre jocurile de strategie de război, cu cavaleri și dragoni. Acest joc de apărare a castelului vă va lăsa fără cuvinte! Vă invităm să jucați unul dintre cele mai bune jocuri de apărare din industria jocurilor mobile, atmosfera jocurilor de luptă nu a fost niciodată atât de tensionată. O nouă pagină din industria jocurilor de apărare era acum începută și suntem siguri că aceste jocuri turn vă vor lăsa impresii de neuitat. Îmbrățișați ocazia de a juca unul dintre cele mai bune jocuri de td de astăzi și de a spune „Pa” jocurilor de apărare plictisitoare pe care le-ați întâlnit înainte, zilele lor au trecut. Indiferent cine sunteți: un începător în jocurile de apărare turn sau un profesionist sofisticat în jocurile de castel, Toy Defense Fantasy vă va înțelege gândurile.

Caracteristici Toy Defense Fantasy:

Atmosfera fanteziei medievale!
Regate și castele – Scufundați-vă într-o lume fantastică în care regatul vostru depinde de dvs. pentru a apăra castelul! Jocurile de apărare turn nu au fost niciodată atât de magnifice.
Epic War! – Apoi, grăbește-te în peste 96 de niveluri interesante de apărare a turnului de război strategic distractiv! Apărarea Regatului necesită curaj, arată-ți dușmanilor de la castel că nimeni nu poate comanda armata mai bine decât tine.

Strategii defensive!
Tactici – Faceți-vă propriile planuri de luptă TD și luptați împotriva atacurilor terestre și aeriene din joc! Jocurile de război strategice nu au fost niciodată atât de captivante până acum.
Construiți și apărați – Creați turele și construiți-vă armata pentru a vă zdrobi dușmanii la război!
Îmbunătățiri tactice – îmbunătățiți, remediați și vindecați apărarea chiar în zona câmpului de luptă! Asigurați-vă că armata dvs. este întotdeauna pregătită, actualizați-vă războinicii și faceți apărarea castelului de neînvins.

 

Armate fanteziste!
Cavaleri și spiriduși – Războaiele nu se câștigă singuri! Comandă armata și ajută la crearea unei apărări bune, astfel încât regatul fanteziei să fie protejat.
Turret Defenses – Construiți și comandați tot felul de tiruri cu arcul, balistă și turnuri de turnuri Wildfire! Faceți apărarea regatului puternică.
Eroi curajoși – Recrutează comandanți eroi precum Elite Archer, Mercenary Goblin și Fire Wizard.

Monster Enemies!
Trolls & Goblins – Distruge peste 9 tipuri de monștri urâți!
Dragoni și mercenari – Luptă dragonii și mercenarii periculoși în lupte
Boss Battles – Luptați generalii răi la sfârșitul fiecărui val final! Chiar și un joc de strategie al armatei geek va fi uimit.

Vrăji și abilități puternice!
Abilități magice – Lansează vrăji, cum ar fi trimiterea de meteoriți letali pentru a asigura pierderea dușmanilor tăi! Creați o strategie de apărare unică și deveniți un jucător victorios de lupte TD.
Abilități strategice – Activează scuturi puternice și protejează-ți cetatea de asediu! Chiar și fanii înrăiți ai jocurilor de apărare vor fi plăcut surprinși de graba care le oferă jocul nostru de apărare turn.

Turnee săptămânale!
Competiții – Concurează împotriva prietenilor tăi pentru a vedea cine are cele mai bune apărări TD! Ciocnește-te cu prietenii tăi în arenă și câștigă războaie!
Realizări – Obțineți recompense și arătați-vă superioritatea tactică!
Premii – Obțineți premii de top atunci când vă bateți prietenii în modul turneu!

Îți plac jocurile de strategie militară medievală? Apoi, descărcați-vă acum și scufundați-vă în aventura de acțiune fantasy a Toy Defense Fantasy! Perfecționează abilitățile războinicilor tăi, construiește cetăți defensive, concepe strategii de apărare a turnului. Vă garantăm că jocul nostru de luptă TD vă va lăsa mulțumiți!

De asemenea, asigurați-vă că verificați jocurile noastre gratuit, acestea vă vor face să vă simțiți ca un adevărat comandant al jucăriilor!
http://www.facebook.com/toydefense3
http://www.Melesta-Games.com

Novedades

Performance and stability improvements. Hone your skills in battle with the undead!

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *