Toy Defence 2 — Tower Defense game

2.23

Playtime’s over, soldier! It’s time for some real fast paced tower defense action. Lucky for you, Toy Defense 2 has you covered. We invite you to play one of the best defense games in the mobile games industry, the atmosphere of battle games has never been so tense. Let the memories about boring defence games vanish — jump into epic td combat, take command of powerful vehicles, hone your strategy skills and become the ultimate commander of your army to win any World War II battle. A new page in the industry of defense games was now being started. Inspired by the greatest events of XX century, these tower games will leave you unforgettable impressions.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Melsoft Games Ltd
Versión
2.23
Actualización
26 octombrie 2020
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
96M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

S-a terminat timpul de joc, soldat! Este timpul pentru o acțiune reală de apărare a turnului. Norocos pentru tine, Toy Defense 2 te-a acoperit. Vă invităm să jucați unul dintre cele mai bune jocuri de apărare din industria jocurilor mobile, atmosfera jocurilor de luptă nu a fost niciodată atât de tensionată. Lasă amintirile despre jocurile de apărare plictisitoare să dispară – sări într-o luptă epică, să preia comanda vehiculelor puternice, să-ți perfecționezi abilitățile de strategie și să devii comandantul final al armatei tale pentru a câștiga orice bătălie din cel de-al doilea război mondial. O nouă pagină din industria jocurilor de apărare era acum începută. Inspirate de cele mai mari evenimente din secolul XX, aceste jocuri turn vă vor lăsa impresii de neuitat.

Crezi că ești destul de dur? Apoi, ascuțiți-vă tactica și abordați bătălii dinamice în timp real pe PvP pe Arena din întreaga lume. Încă mai căutați o provocare mai mare pentru apărarea turnului? Faceți pasul următor, dezvoltați strategia câștigătoare și concurați în turnee pentru a vă ridica în rânduri până în topul clasamentelor. Îmbrățișați ocazia de a juca unul dintre cele mai bune jocuri de td de astăzi și de a spune „Pa” jocurilor de apărare plictisitoare pe care le-ați întâlnit înainte, zilele lor au trecut. Oameni din nenumărate țări își folosesc armatele pentru a revendica titlul de cel mai bun apărător, iar sute de jocuri de luptă se desfășoară chiar acum. Cucerește toate modurile de joc, dovedește superioritatea strategiei tale și devine un adevărat maestru al jocurilor PvP. Fii ingenios, alege o tactică ingenioasă pentru a-ți apăra turnul și arată-ți rivalilor jocurilor de luptă cine este câștigătorul! Jocurile de război strategice nu au fost niciodată atât de captivante până acum.

 

Poate că sunt soldați de jucărie, dar acesta nu este un loc pentru a se juca! Războiul mondial este în plină desfășurare și numai armata ta poate câștiga această bătălie epică. Apărătorii gazonului dvs. de acasă sunt pe deplin pregătiți și vă așteaptă ordinele, niciun soldat nu își va părăsi postul. Indiferent cine sunteți: un începător în jocurile turn sau un profesionist sofisticat în jocurile de război de strategie, Toy Defense 2 vă va înțelege gândurile. Depinde de voi să construiți o armată de neoprit, să luați bătălii de neuitat uimitoare, să elaborați cea mai bună strategie, să vă cuceriți dușmanii și să profitați de victorie!

✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫

Caracteristici:
★ Trei moduri de joc: misiuni PvE, turnee și bătălii PvP în timp real pe Arena
★ 290 de misiuni de apărare în turn, complet gratuite
★ Campanii celebre din Al Doilea Război Mondial, cum ar fi Bătălia de la Iwo Jima și Operațiunea Overlord
★ Vehicule din Marea Britanie, SUA, URSS și Germania
★ Turnee cu sistem de rating
★ Grafică uimitoare
★ Unități care pot fi actualizate prin adăugarea de comandanți pentru îmbunătățirea armatei
★ Armatele mai multor națiuni sunt disponibile pentru a vă apăra turnurile în timpul unei bătălii

✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫ ✫

Cu siguranță vă va plăcea acest joc de strategie de apărare a turnului epic!

Urmăriți-ne pentru actualizări!
http://www.facebook.com/ToyDefense
http://www.Melesta-Games.com

Novedades

24 missions added in Free France mode

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *