TikTok – Videoclipuri cu adevărat scurte

19.2.4

Mai mult din acesta, mai puțin din acela. TikTok este epoca dintre epoci în care trebuie să te comporți ireproșabil. Nu este YT, nu este IG, nu este modificat în Photoshop - ești tu spălându-te pe dinți, în pijamale, în dormitorul tău, la 7:45 dimineața. E real. E nou. Este o poveste spusă în 15 secunde. Și este și mai distractiv. Cu TikTok, nu este vorba despre competiție sau necesitatea de a te gândi de două ori. Este vorba despre a glisa cât de mult de țin degetele și despre a posta fără a te gândi prea mult. Așa că pune-ți videoclipul la bătaie și continuă să faci „toking”.  
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
TikTok Pte. Ltd.
Versión
19.2.4
Actualización
28 aprilie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
94M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Mai mult din acesta, mai puțin din acela. TikTok este epoca dintre epoci în care trebuie să te comporți ireproșabil. Nu este YT, nu este IG, nu este modificat în Photoshop – ești tu spălându-te pe dinți, în pijamale, în dormitorul tău, la 7:45 dimineața. E real. E nou. Este o poveste spusă în 15 secunde. Și este și mai distractiv. Cu TikTok, nu este vorba despre competiție sau necesitatea de a te gândi de două ori. Este vorba despre a glisa cât de mult de țin degetele și despre a posta fără a te gândi prea mult. Așa că pune-ți videoclipul la bătaie și continuă să faci „toking”.
TikTok este destinația finală pentru videoclipurile scurte făcute cu dispozitivul mobil. Noi simplificăm lucrurile pentru ca tu să poți găsi videoclipuri geniale și să poți face propriile videoclipuri prin surprinderea momentelor amuzante și memorabile, pentru a le împărtăși cu restul lumii. Du-ți videoclipurile la nivelul următor cu filtrele noastre pentru efecte speciale, abțibildurile amuzante, muzică și multe altele. Viața se mișcă foarte repede, așa că fă fiecare secundă să conteze!
■ Uită-te la milioane de videoclipuri selectate special pentru tine
O listă de videoclipuri personalizată special pentru tine în funcție de ce îți place, la ce te uiți și ce distribui. TikTok se va adapta rapid la preferințele tale pentru a-ți oferi cele mai relevante, interesante, amuzante, ciudate, intrigante videoclipuri pe care nu te vei mai sătura să le tot vezi.
■ Distrează-te și inspiră-te dintr-o comunitate globală de creatori
Milioane de creatori sunt pe TikTok, expunându-și talentele incredibile, momentele prețioase și cunoștințele. Lasă-te inspirat.
■ Adaugă muzica ta preferată sau sunetele dorite în videoclipuri, fără niciun cost
Editează-ți videoclipurile cu ușurință, cu ajutorul a milioane de piese muzicale și sunete. Creăm noi playlist-uri cu muzică pentru tine, care conțin cele mai tari piese din fiecare gen muzical, inclusiv hip hop, edm, pop, rock, rap, country și multe altele.
■ Utilizează emoji și filtre faciale
100+ emoji sunt disponibile gratis pentru a-ți duce videoclipurile la următorul nivel. Deblochează o mulțime de filtre faciale și efecte de înfrumusețare pentru videoclipurile tale.
■ Instrumentele de editare îți permit să modifici, tai, fuzionezi și să multiplici cu ușurință videoclipurile
■ Filtrele pentru live streaming sunt actualizate constant cu modele noi, creative
■ Dans, Comedie, Vlog, Mâncare, DIY, Animale și orice altceva îți trece prin cap. Descoperă videoclipuri dintr-o listă nesfârșită de categorii.

* Vreo părere? Contactează-ne la feedback@tiktok.com sau scrie-ne un tweet la @tiktok

Novedades

Distribuie efectele preferate cu prietenii.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *