Sword Fantasy Online – Anime RPG Action MMO

7.0.44

Sit back and enjoy a fantasy world full of epic heroes, comical monsters, and nonstop actions. Rediscover the fun of mobile RPG again! 😜
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Ely Anime Games
Versión
7.0.44
Actualización
12 septembrie 2020
Requerimientos
5.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
94M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Așezați-vă și bucurați-vă de o lume fantastică plină de eroi epici, monștri comici și acțiuni non-stop. Redescoperiți din nou distracția RPG-ului mobil!

Alăturați-vă astăzi pentru a vă revendica eroii și pietrele gratuite de la generosul eveniment de 7 zile pentru autentificare pentru începători.
Fără reclame, 100% distractive, iubite de mulți, să experimentăm acest joc indie unic!
Acest joc anime RPG este în engleză, dar ușor de înțeles.
Designul inovator al jocului vertical este foarte convenabil pentru a juca cu o singură mână, distrează-te oriunde!

◎ Introducere în joc ◎
Combinați o artă a sabiei care îl scoate pe șef de pe sol, apoi înlănțuiți o serie de lovituri pentru a le distruge în aer! Ridică și joacă oricând, fiecare luptă va fi o plăcere distractivă în acest joc de acțiune RPG.
Sword Fantasy Online este un joc anime indie care traversează personaje de desene animate drăguțe, poveste manga distractivă, fete anime fierbinți cu elemente RPG MMO, cum ar fi arena PVP online, războaie de clanuri, șefi de clanuri într-un RPG anime online online și povești de aventură!

Suport pentru mesaje Facebook: https://www.facebook.com/swordfantasyonline/
Chat de discordare a comunității jucătorului: https://discord.gg/qYYCFbz

◎ Caracteristici ale jocului ◎
MMORPG de acțiune cu control inovator cu o singură mână
Acest joc amuzant de acg anime online combină ARPG cu MMO clasic. Controlați cavalerul sau vrăjitorul de lame, efectuați atacuri de lame, magie, eschiva, alergați, alergați, trageți și tăiați fără probleme cu o singură mână. Dezlănțuiți impactul sabiei sau combo-ului magic, jucați jocuri de luptă bazate pe abilități. Această cronică RPG de acțiune de buzunar este perfectă ca jocuri inactive în mișcare!

Epic Boss
Stăpânește sufletul lamei ucigașului demonului, revigorează cu putere magică în acest ARPG. Dă-ți soarta maestrului mag sau liniei cavalerului mare, urmărește monștrii și eroii, încarcă în zeci de lupte cu șefii temnițelor. La fel ca în jocurile anime de luptă arcade 2D, învață acțiunile șefului în bătăliile epice, folosește tactici pentru a câștiga finală în acest joc de luptă RPG fantezie epică!
Fii cel mai bun ucigaș de demon din aceste povești epice de fantezie JRPG! Luptați cu zeci de șefi epici inspirați din cele șapte păcate mortale, cum ar fi dragonul negru antic, golemul de piatră titan, Thor, domnul vampir prinț, cavalerul întunecat gol … fiecare dintre cei șapte păcate moarte șefi are modele de atac unice. Pentru a reveni dintr-o singură piesă, fugi, apoi aleargă cu magie și sabie, acțiunile de luptă RPG online sunt o distracție nesfârșită!

 

Fete frumoase de artă și anime fierbinți
Exclusiv jocurilor anime acg, stăpânește zeci de fete moe anime waifu din acest ARPG axat pe fete de luptă cu desene animate. Drăguț, descurcat, curajos, prințesă, înger, valkyrie, conectează-te cu toată persoana chibi anime girl waifu din visul otaku. Persoana care traversează waifu include o fată magică prințesă care invocă dragoni, o fată curajoasă de cavaler din marea ordine, un rege maimuță cu sufletul lamei, o fată ninja ucigașă de demon, un crossover fată cu fulger de ciocan și multe altele în acest joc independent!
Antrenează-i pe domnișoarele drăguțe chibi în otaku waifu, precum mini-jocurile sim. Lets ro dacă îți plac poveștile crossover chibi JRPG, lupta cu lame arcade, jocurile anime 2D acg sau jocurile AFK inactiv.

MMORPG online Clan social și mini jocuri
Sword Fantasy Online este un mare RPG online multiplayer și MMO social care traversează în întreaga lume. Mergeți sau AFK inactiv în orașul arțar, emoji chat, alăturați-vă traversării evenimentelor clanului și alegeți emblema clanului, ciocniți în PVP RPG Arena, luptați cu ragnarok foc World Boss.
În acest cel mai drăguț RPG fantezist din arțar, jucați mini jocuri de desene animate 2D, cum ar fi antrenamentele de servitoare waifu, vânătoare de piese de suflet monstru, vânătoare de comori, rună de raid, teren gol, curajos la frontieră, luptă ragnarok și convocare gacha! Joacă activ sau afk inactiv, misiuni pentru a crește nivelul. În acest MMORPG anime indie, influențează soarta lumii, găsește relicve de origine în gol!

Pietre prețioase zilnice gratuite și joc gratuit
SFO se străduiește să fie cele mai bune jocuri anime de acțiune RPG 2D. Colecționează pietre prețioase din pământul căutării de arțar, evenimente de origine, legendă a benzii de poveste a benzilor desenate. Un sfat, revendicați gratuit afk summon gacha zilnic. Fii o legendă stea fantezie în acest RPG online acg și strălucește lumina stelelor!

E-mail de afaceri: sfosupport@elysiumgame.com

Novedades

Join the newest server Camelot!
Before leaving a negative review, please message us on Facebook @swordfantasyonline or send short one in game in Settings, Contact. We will do our best to resolve it for you, thanks!
If connection unstable, try to switch between Wifi and Data. If it won't run, try restarting the phone, uninstall and reinstall. It works on most Android 7.0+ phones.
Join Community Discord Text Chat, https://discord.gg/qYYCFbz
Relax, have fun and happy gaming!

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *