SIEGE: World War II

2.0.22

Înfruntați-vă adversarii în duelurile față-în-față în acest joc PvP împotriva jucătorilor reali din întreaga lume. Luați decizii strategice, conduceți operațiunile militare și rezistați concurenței dure pentru a intra în topul clasamentului sezonului.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Imperia Online JSC
Versión
2.0.22
Actualización
22 aprilie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
106M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Înfruntați-vă adversarii în duelurile față-în-față în acest joc PvP împotriva jucătorilor reali din întreaga lume. Luați decizii strategice, conduceți operațiunile militare și rezistați concurenței dure pentru a intra în topul clasamentului sezonului.

Credeți că aveți ceea ce trebuie pentru a fii un general din al doilea război mondial? Testați-vă abilitățile de a lua decizii în SIEGE: Al Doilea Război Mondial.

• Luptați împotriva jucătorilor reali în duelurile epice PvP
• Construiți setul perfect pentru a vă distruge adversarii
• Deblocați, colectați și îmbunătățiți cărți cu trupe și operațiuni
• Alăturați-vă sau formați alianțe pentru a partaja cărți și a domina clasamentele
• Câștigați niveluri de prestigiu pentru a avea acces timpuriu la cărțile inedite
• Bucurați-vă de eliberarea constantă a conținutului nou, incluzând noi provocări de două ori pe săptămână

JUCĂTOR INTENS VS JUCĂTOR DE ACȚIUNE

Preia controlul armatelor masive și luptă cu jucători adevărați din întreaga lume în lupte PvP live. Testează-ți abilitățile și tacticile din zbor, în confruntări epice. Deciziile tale la secundă vor transforma finalul luptei!

Nu ești pregătit să joci multiplayer? Nici o problema! Joacă offline împotriva roboților pentru a-ți perfecționa construirea setului înainte de a-ți asuma provocările online. Testați diferite strategii și tactici pentru a găsi stilul de joacă care vă este perfect.

CREARE STRATEGICĂ A SETULUI

Colectați și îmbunătățiți cărțile și folosiți-le pentru a vă crea strategia și tactica militară ofensivă și defensivă. Tone de cărți unice de colectat!

Construiește-ți setul și proiectează-ți armata perfectă cu infanterie realistă din cel de-al doilea război mondial, inclusiv pușcașii, lunetiști, parașutiști, soldați bazooka și, desigur, titanii câmpului de luptă, tancurile. Apoi susțineți-le cu tactici, cum ar fi atacuri aeriene, câmpuri miniere, artilerie și multe altele.

JOC FRUMOS ȘI GRAFICĂ UIMITOARE

Multe hărți diferite bazate pe câmpurile de luptă legendare din cel de-al Doilea Război Mondial pentru a juca. Graficele și animațiile realiste te vor face să simți că faci cu adevărat o parte a acțiunii.

ALIANȚA

Deveniți parte a comunității SIEGE: Al Doilea Război Mondial prin alăturarea unei alianțe existente, sau luați lucrurile în propriile voastre mâini și creați propria alianță și jucați-vă cu prietenii!

RECOMPENSELE ZILEI

Deschideți cuferele în fiecare zi pentru a câștiga cărți rare și pentru a vă îmbunătăți infanteria. Surprize noi așteaptă de fiecare dată când joci!

ACTUALIZĂRI CONSTANTE

Fiecare sezon al SIEGE: Al Doilea Război Mondial aduce noi cărți și noi provocări. Schimbarea constantă a jocului înseamnă că veți avea întotdeauna noii decizii strategice de luat. Clasamentele noi din fiecare sezon vă permit să dovediți că sunteți cel mai bun.
Noi provocări personale sunt emise de două ori pe săptămână, punându-vă în afara zonei de confort și să vă puneți la încercare abilitățile de construire a unui set.

______________________________________________
Aveți nevoie de ajutor?
E-mail: siegeww2-support@imperialsupport.org

SIEGE: Al Doilea Război Mondial este un joc de strategie multiplayer în timp real, ceea ce înseamnă că o conexiune la internet este necesară pentru a juca online.

În timp ce SIEGE: Al Doilea Război Mondial este complet gratuit, unele articole din joc pot fi achiziționate cu bani reali. Dacă nu doriți să utilizați această caracteristică, puteți dezactiva achizițiile în aplicație în setările dispozitivului.

Novedades

• Limita zilnică a medaliilor - Acum veți putea vedea limita medaliilor zilnice în ecranul de selectare a operațiunilor.
• Duminică eroică - cereți și donați cărți eroice în fiecare duminică!
• Panou de evenimente
• Corecții minore de erori și îmbunătățirea productivității.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *