RuneScape – Open World Fantasy MMORPG

6.0 sau o versiune ulterioară

NOTICE TO EARLY ACCESS BETA TESTERS
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Jagex Games Studio
Versión
6.0 sau o versiune ulterioară
Actualización
26 martie 2021
Requerimientos
USK: pentru public cu vârsta de peste 16 aniViolență, Consum de alcool, Conținut înfricoșătorAflați mai multe
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

ANUNȚ PENTRU ACCESUL TEMPERATURILOR BETA
Butonul Pre-Înregistrare nu va apărea dacă aveți aplicația RuneScape Beta pe dispozitiv. Nu vă faceți griji – Recompensele pentru preînregistrare vă vor fi livrate automat la lansarea oficială a jocului la nivel mondial.

Rețineți că, dacă renunțați la programul de testare beta, nu veți mai putea accesa jocul pe platformele mobile până la lansarea completă.

MAI MULTE ÎNREGISTRĂRI = MAI MULTE RECompense!
Cu cât se înregistrează mai multe persoane pentru RuneScape, cu atât mai multe recompense vor fi deblocate pentru toată lumea! Recomandările includ o coafură exclusivă, un animal de companie, o animație de teleportare, o sabie și o armură PLUS un Boost de 7% cu 50% XP! Spune-le prietenilor tăi și înregistrează-te astăzi!

EXPLORAȚI O VASTĂ LUME MMORPG CA NIMIC
Călătorește în cea de-a șasea epocă a lui Gielinor și descoperă cea mai bună lume deschisă MMO RPG fantezie, plină de legendă și tradiție. Oamenii lui Gielinor ar putea fi înfloritori, dar Zeii Bătrâni încă planifică. Norii negri se întunecă și războiul se conturează. Experimentați o lume distractivă MMO online fantezie, care are 20 de ani și se îmbunătățește.

JOACĂ-ȚI CALEA
Totul depinde de tine. Vei explora lumea și te vei lansa într-un raid riscant cu prietenii sau vei căuta faima și averea ca aventurier singuratic? Fie că sunteți eroul unor căutări îndrăznețe, care vă ocupați în liniște de ferma dvs., o legendă care riscă totul împotriva unui șef la nivel înalt sau pur și simplu un suflet blând care petrece o noapte la circ, RuneScape este jocul AFK perfect pe al doilea ecran. Joacă cum vrei, alegerea este a ta! Războinic sau vrăjitor, fermier sau bucătar – ce tip de erou vei fi?

DESCOPERIRE FĂRĂ SFÂRȘIT
Cu o lume și o poveste care se dezvoltă de 20 de ani incredibili, RuneScape continuă să încânte jucătorii cu o aventură plină de magie, diferită de oricare alta. Cu 270 de milioane de instalații și redare încrucișată pe computer și mobil, alăturați-vă sutelor de milioane de oameni care au explorat lumea fantastică și mistică a lui Gielinor.

Întâlniri de neuitat
Faceți-vă prieteni – și poate uneori dușmani – cu o listă bogată de personaje memorabile NPC. De la tovarăși drăguți și bătăuși prietenoși, până la ticăloși amăgitori și zei răzbunători, numeroasele fețe ale lui Gielinor oferă o experiență fantezistă profundă, diferită de orice altceva.

O LUME FURĂTORĂ
Vizitați zeci și zeci de locații unice și izbitoare, de la orașul medieval Burthorpe și porturile liniștite din Catherby, până la întinderile periculoase pline de balauri ale sălbăticiei sau deșertul sterp și ars al Kharidianului. Dețineți propriul port! Condu-ți propria fermă! Faceți o tranzacție destul de mare cu jucătorii la The Grand Exchange … dar asigurați-vă că vă păstrați bunurile exotice în siguranță în bancă.

 

ABILITĂȚI PUTERNICE
Cu 28 de abilități de stăpânit, ce vei deveni? Vei fi unul cu natura perfecționând tăierea lemnului, pescuitul, șerpuitul și gătitul? Sau poate preferați să fiți creativi cu Crafting, Farming, Smithing și Construction? Poate că gusturile tale se află în altă parte – cu vânătoarea, divinația, invenția sau Runecrafting? Sau sufletul tău tânjește după acțiune, cu Magic, Summoning, Slayer și Dungeoneering?

COMBATERE VERSATILĂ
Doriți să vă apropiați și să aveți o lama ascuțită în mână? Sau veți adopta o abordare tactică și veți ataca de la distanță? Sau poate abilitățile tale sunt mai mistice și preferi arena magiei? Învinge un sortiment orbitor de inamici, inclusiv o serie inimaginabilă de șefi epici. De la demoni la dragoni și monștri rock la șerpi, coșmaruri dincolo de cea mai sălbatică imaginație stau în așteptare.

AVANTAJE DE MEMBRU
RuneScape poate fi jucat gratuit, dar oferă și abonament opțional care deblochează conținut și mai palpitant, inclusiv 8 abilități suplimentare, peste 120 de misiuni suplimentare și acces la întreaga hartă a lumii! Bucurați-vă de RuneScape la maxim!

ALATURATI-VA COMUNITATII NOASTRE
Adăugați vocea dvs. unică comunității noastre vibrante RuneScape. Bucurați-vă de o conexiune puternică cu echipa de dezvoltare independentă a RuneScape, alăturându-vă acestora pentru fluxurile de difuzare regulate și partajați idei pe forumuri. Modelăm RuneScape împreună!

Novedades

Early Access Beta testers will automatically receive the Pre-Register Rewards, so there is no need to pre-register.

Note that if you opt-out of the beta testing program, you will no longer be able to access the game on mobile platforms until the full release.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *