Roblox

2.475.420862

* LIMITED TIME ONLY (April 15 – May 20): The Metaverse Champions community event is live! Rally behind your favorite champions and set out on a quest to collect dozens of exclusive items across over 180 unique experiences on Roblox. Whose champion will reign supreme? *
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Roblox Corporation
Versión
2.475.420862
Actualización
22 aprilie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
97M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

* NUMAI TIMP LIMITAT (15 aprilie – 20 mai): Evenimentul comunității Metaverse Champions este live! Raliează-te în spatele campionilor tăi preferați și pornește într-o căutare de a colecta zeci de obiecte exclusive în peste 180 de experiențe unice pe Roblox. Al cui campion va domni suprem? *

Roblox este universul virtual suprem care vă permite să jucați, să creați și să fiți orice vă puteți imagina. Alăturați-vă milioane de jucători și descoperiți o varietate infinită de lumi captivante create de o comunitate globală!

ai deja un cont? Conectați-vă cu contul dvs. Roblox existent și jucați acum!

MILIOANE DE LUMI DE EXPLORAT

În dispoziția unei aventuri epice de rol? Vrei să concurezi cu rivalii din întreaga lume? Sau vrei doar să stai și să discuți online cu prietenii? O bibliotecă în creștere de lumi creată de comunitate înseamnă că există întotdeauna ceva nou și interesant pentru tine de a juca în fiecare zi.

JOACĂ ÎMPREUNĂ Oricând, oriunde

Luați-vă distracția din mers. Roblox oferă suport complet pe mai multe platforme, ceea ce înseamnă că vă puteți juca cu prietenii dvs. și cu milioane de alte persoane pe computerele, dispozitivele mobile, Xbox One sau căștile VR.

FII ORICUM PE CARE POȚI IMAGINA

Fii creativ și arată-ți stilul unic! Personalizați-vă avatarul cu tone de pălării, cămăși, fețe, echipament și multe altele. Cu un catalog în continuă expansiune de articole, nu există nicio limită a aspectelor pe care le puteți crea.

CHATĂ CU PRIETENI

Stai cu prietenii din întreaga lume folosind funcții de chat, mesaje private și grupuri!

CREAȚI-VĂ LUMILE PROPRII: https://www.roblox.com/develop
SUPORT: https://en.help.roblox.com/hc/en-us
CONTACT: https://corp.roblox.com/contact/
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE: https://www.roblox.com/info/privacy
GHIDUL PĂRINȚILOR: https://corp.roblox.com/parents/

ATENȚIE: Pentru a reda este necesară o conexiune la rețea. Roblox funcționează cel mai bine prin Wi-Fi.

Novedades

To make Roblox work better for you, we deliver updates regularly. These updates include bug fixes and improvements for speed and reliability.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *