Photo Lab Picture Editor: face effects, art frames

Variază în funcție de dispozitiv

Photo Lab boasts one of the vastest collections of stylish and funny photo effects: more than 900 effects to date! Fantastic face photo montages, photo frames, animated effects, and photo filters are here for you to enjoy.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Linerock Investments LTD
Versión
Variază în funcție de dispozitiv
Actualización
22 aprilie 2021
Requerimientos
Variază în funcție de dispozitiv
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Photo Lab se mândrește cu una dintre cele mai vaste colecții de efecte foto elegante și amuzante: peste 900 de efecte până în prezent! Montaje fantastice pentru față, rame foto, efecte animate și filtre foto sunt aici pentru a vă bucura.

Faceți ca imaginea dvs. să arate creativă în câteva secunde fără a utiliza un editor profesionist și setați-o ca pictogramă de contact, ca tapet, trimiteți o carte poștală virtuală semnată unui prieten sau partajați-o cu orice rețea socială.

Cele mai importante funcții ale aplicației includ:

☆ Stiluri de artă neuronală:
un nou mod inteligent (și rapid) de a transforma orice fotografie într-o lucrare de artă – alegeți din peste 50 de stiluri prestabilite.

☆ Rame foto:
alegeți unul dintre cadrele noastre frumoase dacă aveți nevoie de o atingere finală a imaginii preferate.

☆ Efecte foto realiste:
plasează-ți imaginea într-un cadru puțin probabil. Aerografiați-l pe o mașină exclusivă sau lăsați-l ca o amprentă de nisip pe plajă. Sunteți binevenit să obțineți o nouă experiență minunată!

☆ Montaje foto pe față:
schimbă fața cu ușurință și transformă-te pe tine sau prietenul tău într-un pirat, un astronaut sau un monstru oribil. Cele mai complicate montaje sunt tratate automat de un algoritm de detectare a feței pentru a crea cele mai neobișnuite selfie-uri.

☆ Filtre foto:
nu aveți nevoie de un editor foto profesional pentru a adăuga stil imaginilor dvs. cu diferite filtre foto, cum ar fi Alb-negru, Neon Glow, Pictură în ulei și multe altele.

☆ Colaje foto:
creați o imagine minunată a dvs. și a prietenului dvs. plutind împreună într-un cadru sentimental sau futurist.

Interfața de aplicație simplă și intuitivă vă ajută să învățați rapid cum să utilizați editorul de imagini. Aproape o duzină de rame foto și efecte noi sunt adăugate la fiecare actualizare. Menținem un dialog fructuos cu utilizatorii noștri. Dacă nu ați găsit un anumit efect foto în bibliotecă, contactați echipa și s-ar putea să îl vedeți în următoarea actualizare.

Photo Lab vă va schimba viața pentru totdeauna! *
__________
* Photo Lab vă poate schimba viața sau nu, dar vă va plăcea în totalitate!

Vă rugăm să rețineți că Photo Lab este o aplicație bazată pe internet. Ne ajută să păstrăm memoria dispozitivelor dvs. liberă de tone de resurse necesare pentru a crea opere de artă de înaltă calitate ale fotografiilor dvs.

Novedades

We want Photo Lab to be your little secret tool for great photos, that's why we keep improving it 24/7. Now you know it, update and enjoy.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *