Pedometru – contor de pași și de calorii gratuit

2.0.6

Pedometrul utilizează senzorul încorporat pentru a contoriza pașii. Nu este utilizată urmărirea prin GPS, astfel încât să se poată economisi foarte mult încărcarea bateriei. De asemenea, acesta înregistrează caloriile consumate, distanța parcursă și durata deplasării etc. Toate aceste informații vor fi afișate clar în grafice.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Simple Design Ltd.
Versión
2.0.6
Actualización
15 aprilie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
12M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Pedometrul utilizează senzorul încorporat pentru a contoriza pașii. Nu este utilizată urmărirea prin GPS, astfel încât să se poată economisi foarte mult încărcarea bateriei. De asemenea, acesta înregistrează caloriile consumate, distanța parcursă și durata deplasării etc. Toate aceste informații vor fi afișate clar în grafice.

Puteți stabili obiective zilnice de pași. Zilele în care atingeți în mod consecvent obiectivul vor fi evidențiate în graficele raportului pentru menținerea nivelului motivației.

Fără caracteristici blocate
Toate caracteristicile sunt 100% GRATUITE. Puteți utiliza toate caracteristicile fără a fi nevoie să plătiți pentru acestea.

Economisiți energie
Acest contor de pași utilizează senzorul încorporat pentru a vă contoriza pașii. Nu se utilizează urmărirea prin GPS, deci aproape că nu consumă din energia bateriei.

Pedometru ușor de utilizat
Este suficientă o atingere a butonului Start și aplicația va începe să vă contorizeze pașii. Fie că aveți telefonul în mână, în poșetă, buzunar sau în banderola de pe mână, acesta poate înregistra automat pașii, chiar dacă ecranul este blocat.

100% privat
Nu este necesară înregistrarea. Nu colectăm niciodată date personale și nu partajăm datele dvs. cu terți.

Atingeți obiective zilnice pentru pași
Zilele vor fi evidențiate dacă atingeți obiectivul 2 sau mai multe zile la rând. Fiți activ(ă) pentru ca realizările să continue.

Start, Pauză și Resetare
Puteți opri temporar și porni contorizarea pașilor în orice moment pentru a economisi energie. Aplicația va opri actualizarea pe fundal a statisticilor imediat ce ați oprit-o temporar. Puteți reseta numărul de pași efectuați în ziua curentă și puteți porni de la 0, dacă doriți.

Modul de antrenament
Puteți începe o activitate separată de antrenament prin mers pe jos oricând doriți, de exemplu, o plimbare de 30 de minute după cină. În modul de antrenament, vă oferim o funcție pentru înregistrarea separată a duratei de activitate, a distanței parcurse și a caloriilor consumate în timpul activității.

Design modern
Acest contor de pași este conceput de echipa noastră câștigătoare a premiului Google Play Best din 2017. Datorită designului simplu, este foarte ușor de utilizat.

Rapoarte tip grafic
Rapoartele tip grafic sunt cele mai inovatoare, fiind concepute special pentru dispozitive mobile, pentru a vă ajuta să contorizați datele referitoare la mersul pe jos. Puteți verifica activitatea din ultima săptămână sau lună în format grafic.

Teme colorate
Sunt în curs de dezvoltare teme multicolore. Puteți alege tema preferată pentru o experiență cât mai plăcută cu acest contor de pași.

OBSERVAȚIE IMPORTANTĂ

● Pentru a vă asigura că este exactă contorizarea pașilor, introduceți datele dvs. corecte în setări, deoarece acestea vor fi utilizate pentru a calcula distanța parcursă și caloriile consumate.
● Puteți regla sensibilitatea pentru ca pedometrul să contorizeze pașii mai exact.
● Din cauza setărilor de economisire a energiei dispozitivului, unele dispozitive nu mai contorizează pașii atunci când este blocat ecranul.
● Contorizarea pașilor nu este disponibilă pentru dispozitivele cu versiuni mai vechi când ecranul acestora este blocat. Aceasta nu este o eroare. Ne pare rău, însă nu putem rezolva această problemă.

Novedades

• Bug fixed

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *