Olympus Rising: Hero Defense & Joc de Strategie

6.1.10

Muntele Olympus a căzut, iar zeii mitologiei grecești din Olympus se luptă. Ares, Poseidon și alți eroi de gladiatori se ciocnesc în acest joc de strategie de război!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Flaregames
Versión
6.1.10
Actualización
23 martie 2021
Requerimientos
5.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
29M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Muntele Olympus a căzut, iar zeii mitologiei grecești din Olympus se luptă. Ares, Poseidon și alți eroi de gladiatori se ciocnesc în acest joc de strategie de război!

Utilizați jocuri de strategie de război viclene pentru a ghida eroii și zeii greci atunci când luptați împotriva dușmanilor! Zeii de la Olympus pot fi porunciți. Folosind jocuri de strategie de luptă, puteri nemuritoare, cucerire de îndemânare și apărare trebuie să te ciocnești cu eroii gladiatori inamici. Se arunca cu capul într-un joc uimitor de mitologie greacă!

Jocul Olympus Rising este un joc mitologic grecesc, plin de zeii din Olympus și cucerirea insulei, unde trebuie să lupți. Eroii gladiatorilor, precum Poseidon, Ares și alții, se confruntă cu monștrii din civilizația greacă veche. Mărturisiți zorile civilizației într-o lume a mitologiei grecești și a jocurilor de strategie de război.

Zeii din Olympus se bazează pe tine pentru ajutor în acest joc de strategie de luptă. De la creatorii strategiei de război Royal Revolt, bucurați-vă de această luptă epică și de căutare alături de zeii mitologiei grecești și eliberați războiul total în acest joc de strategie de apărare.

– – – REZUMAT CEL MAI MARE EROI ALE ANCIENTULUI LUME – – –
Grecii Gods și eroi gladiatori vă așteaptă sosirea în acest joc de strategie de război. Puteți să rescrieți vechea istorie, să supravegheați creșterea civilizației și să vedeți noul zor al războiului în acest joc gladiator. Deveniți ultimul zeu al războiului și alungați jucătorii rivali cu jocurile de strategie de război.
Apărați miturile zeilor greci vechi, luând-i pe eroii voștri în luptă și cuceresc cu strategia războiului vicioasă și luptând în zorii unei noi ere.

– – – STUNNING NEXT-GEN JOCURI 3D GRAFICA & ART – – –
Alege-ți zeii și dă resurse alianței tale pentru a construi cea mai bună apărare a eroului. Bucurați-vă de grafica 3D incredibilă, plus comenzi tactile simple și intuitive.
Scopul principal este de a vă îmbunătăți eroii de gladiatori. Eroii dvs. de gladiatori se vor lupta mai bine în acest joc de strategie dacă faceți upgrade și echipați-i cu arme și armuri epice pentru luptă. Cele mai multe bătălii sunt câștigate cu strategia, cu atât mai mult este câștigat pentru Olympus și eroii tăi.

– – – JOCURI DE STRATEGIE PLAY și MASTER STRATEGIA DE RĂZBOI – – –
Joacă acest joc Gods Gods, alăturați-vă unei alianțe și apărați muntele Olympus în strategia de război total! Jocurile de război ale Olympus Rising se concentrează foarte mult pe tactici și jocuri de strategie.
În acest joc de strategie de apărare a eroilor, trebuie să colectați și să vă dezvoltați resursele în timp. Întoarceți Muntele Olympus la vechea sa glorie, pe măsură ce vă luptați și vă predați în jocurile antice grecești de apărare a eroilor!

– – – Construieste o alianta cu Dumnezeu Gheata – – –
Apărați Olympus și colaborează cu membrii alianței și cu alți jucători din întreaga lume pentru a forma cel mai bun joc de strategie de război.
Joaca-te cu Hercules, Athena, Apollo, Poseidon și mulți alți eroi de gladiatori spartani și distrugeți-le prin turnul de apărare al altor jucători de eroi. Strategia de război este cheia stăpânirii artei de cucerire!

Comunitate și suport
La fel ca Olympus Rising on Facebook: https://www.facebook.com/olympusrisinggame/
Participați la discuții aprofundate pe forumurile noastre: https://forums.olympusrising.com/
Suport pentru flaregames: http://feedback.flaregames.com/

– – – Ghid parental – – –
Jocul Olympus Rising este gratuit pentru descărcare și redare, însă unele articole de joc pot fi cumpărate și pentru bani reali. Dacă nu doriți să utilizați aceste funcții, dezactivați achizițiile în aplicație din setările Google Play. În conformitate cu Termenii și condițiile noastre, Olympus Rising este permis pentru descărcare și redare numai pentru persoanele cu vârsta de 16 ani sau mai mult sau cu consimțământul explicit al părinților. Puteți citi mai multe aici: http://www.flaregames.com/parents-guide/

Novedades

Diverse îmbunătățiri, lustruire și remedierea erorilor.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *