Music Player & MP3 Player – Lark Player

5.4.9

Lark player is the best, 100% free music player & MP3 player, it can play all major formats of music in your Android device offline, so you can enjoy music anytime, anywhere. It has a powerful equalizer, song lyrics, and the best user interface. At present, more than 100 million users around the world use it to play music. You deserve to have such an excellent music App, download it now to unlock an unprecedented music experience! ! !
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Lark Player Studio
Versión
5.4.9
Actualización
26 aprilie 2021
Requerimientos
4.2 sau o versiune ulterioară
Tamaño
13M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Lark player este cel mai bun player de muzică 100% gratuit și MP3 player, poate reda offline toate formatele majore de muzică de pe dispozitivul dvs. Android, astfel încât să vă puteți bucura de muzică oricând, oriunde. Are un egalizator puternic, versuri de melodii și cea mai bună interfață cu utilizatorul. În prezent, peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume îl folosesc pentru a reda muzică. Meritați să aveți o aplicație muzicală atât de excelentă, descărcați-o acum pentru a debloca o experiență muzicală fără precedent! ! !

Personalizați-vă experiența muzicală
Cu modurile noastre presetate și egalizatoare puternice, puteți personaliza cu ușurință modul în care ascultați melodiile preferate.
Există moduri dedicate pentru Normal, Clasic, Dance, Flat, Folk, Heavy Metal, Hip-hop, Jazz, Pop, Rock etc.

Toate formatele populare acceptate
Formate audio acceptate: MP3, MIDI, WAV, FLAC, AC3, AAC, WMA, ACC etc.

Gestionați totul într-un singur loc
Puteți prelua fișiere audio și video salvate pe telefon sau pe cardul SD. Poate fi folosit și ca player video muzical YouTube gratuit.
Răsfoiți muzica salvată după melodii, artiști, albume, genuri etc. Puteți crea și gestiona listele de redare.

Versuri muzicale
Potrivește versurile cu melodiile offline din telefon, astfel încât să poți urmări versurile pentru a te bucura de muzica ta preferată.

Player video și muzică plutitoare
Puteți realiza cu ușurință mai multe sarcini ajustând dimensiunea și poziția ferestrei plutitoare a Lark Player. În acest fel, puteți face alte lucruri în timp ce ascultați orice melodie sau vizionați un videoclip.

Distribuiți muzică prietenilor dvs.
Îți place o melodie și vrei să o împărtășești prietenilor tăi? Cu o singură atingere, puteți partaja muzică prin Bluetooth sau aplicații sociale precum Facebook, WhatsApp, Twitter, Message etc.

Mai multe caracteristici gratuite:

Egalizatoare puternice: Cu funcții precum îmbunătățirea basului, setarea reverbului, reglarea câmpului sonor etc.
Player de muzică plutitoare: acceptă un player de muzică plutitor, astfel încât să puteți face mai mult cu timpul și cu mai multe sarcini, ca un profesionist
Setați ca ton de apel: Puteți seta muzica dvs. offline preferată ca ton de apel.
Mod zi / noapte: frumoasa temă zi / noapte poate fi schimbată după bunul plac.
Temporizator de somn: Când ascultați melodiile preferate în Lark Player, puteți adormi fără griji, doar setați un cronometru de somn și aplicația se va închide automat.
Partajați muzică: partajați melodiile și videoclipurile preferate prietenilor dvs. pe rețelele sociale și aplicațiile de mesagerie instant
Listă de redare zilnică: generați automat o listă de redare în fiecare zi în funcție de preferințele dvs. muzicale
Personal Radio: postul de radio personal, vă permite să vă întâlniți în mod neașteptat cu muzica preferată
Descoperiți muzică: un loc minunat pentru a descoperi toate genurile de muzică, inclusiv Billboard Hot 100, iTunes Top 100, K-pop, muzică latină, muzică indiană, J-pop, SUA, Brazilia și topuri mondiale. Utilizatorii pot descoperi, de asemenea, local muzică și în diferite limbi.

— Vă rugăm să rețineți —
Lark Player este o aplicație terță parte. Toate tipurile de conținut muzical YouTube sunt furnizate de serviciile muzicale YouTube. Prin urmare, Lark Player nu oferă controlul direct asupra niciun fel de conținut YouTube afișat.
Puteți reda și asculta conținut YouTube nelimitat, dar nu veți putea descărca muzică.
În plus, conform Termenilor de utilizare YouTube, nu avem voie să afișăm videoclipuri muzicale YouTube când ecranul este blocat.

Urmăriți rețelele noastre sociale pentru a obține mai multe informații despre muzică :
Facebook: https://www.facebook.com/larkplayerofficial
Instagram: https://www.instagram.com/larkplayerbrasil/

Sper să vă bucurați de muzică și să vă distrați bine la Lark Player!
Dacă aveți sugestii sau vă confruntați cu probleme în timpul utilizării aplicației, vă rugăm să trimiteți feedback-ul dvs. la larkplayer@larkplayer.com

Novedades

-Add Personal Radio, let you meet your favorite music unexpectedly!
-Fix some bugs.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *