Mort Zombie Shooter: țintă Zombie Jocuri 3D

1.21

supraviețui prin uciderea valuri de zombie moarte periculoase pentru a deveni FPS zombie supraviețuire erou!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
trendsetter
Versión
1.21
Actualización
8 februarie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
87M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

supraviețui prin uciderea valuri de zombie moarte periculoase pentru a deveni FPS zombie supraviețuire erou!

Moartă Zombie Shooter: țintă Zombie 3D este un nou joc Roadkill zombie cu plin de aventură și fiorul în care trebuie să salveze orașele afectate de tragere zombi.

Un vaccin periculos a dezvoltat un virus puternic numit „Kiveri“ mutează oamenii în zombi și bătălia de zombi începe. Acest virus a afectat multe orașe din Statele Unite. Din cauza acestei infectii zombie, mii de oameni au devenit morți vii. Asasin zombie poate afecta alte persoane, astfel misiunea ta este de a ucide toate zombi robot și curăța zonele battlelands pentru a deveni mort Zombie Hunter. Salva omenirea!

Noul joc zombie este aici pentru a vă amuz cu diverse provocatoare misiuni de filmare, care imbina limitele de jocuri fps. Regulile sunt foarte simple, ucide valuri infinite de zombie sau au creierul mâncat de battlelands zoombies. Toate nivelurile de jocuri gratuite zombie aventuri în care aveți nevoie pentru a trage organisme rele moarte pentru a supraviețui. Turn în Warface zombie shooter, face străzile din câmpul de luptă prin misiuni provocatoare zombie deadshot!

În Dead țintă Zombie Shooter este afectat de zombi nebun de mai multe tipuri de jocuri zombie gratuite. Afectat de război zombie simulator pot ataca pe tine. Pentru a obține un avantaj de jocuri deadshot zombie on-line, aveți nevoie de o strategie pentru a ucide țintă și învinge zombi urât cu fotografiere lunetist. Va acest război zombie vas de război complet, cu jocuri de fotografiere zombie? Depinde de tine – Vanatorul supravietuitor!

Moartă Zombie Hunter este diferit de alte jocuri multiplayer zombie ucigaș din cauza jocului său de joc captivant și grafică uimitoare. Trage zombi pentru a ucide prin selectarea celei mai bune arma zombie rău de la magazin de arme. Dacă nu vrei să fii mort, ucide toate stânga 4 și zombie mort, fără a lăsa nici un zombi în viață!

Aceasta este cele mai bune jocuri de fotografiere zombie vreodată, deoarece în jocuri zombie online, abilitățile de supraviețuire a obține testate.

Cum se joacă?
Pasul în joc zombie cu selectarea arma ta preferată de fotografiere
Acoperiți-vă de îndreptându-se spre linia frontului
Ucide toate zombi moarte prin lovitură de cap! Traiesti sau mori.

mort Zombie Shooter: țintă Zombie Jocuri 3D – Caracteristici:
– un program gratuit offline, jocuri zombie, în cazul în care valuri uriașe de zombie vin pentru tine, ca furtuna
– mersul pe jos realist grafică mort
– Bătălia pe diferite hărți în jocuri de acțiune
– controale jocuri de supraviețuire Easy
– sunete grevă zombie iepurași de
– Zombie fotografiere jocuri cu mai multe arme – O pușcă, pusca, și multe altele
– Jocuri zombie offline cu jocuri zombie Warz on-line zombie modul de autostradă
– jocuri lunetist zombie
– jocuri distractive gratuite
– Nu există jocuri WiFi (fara jocuri WiFi)

Descarcă uimitor mort Zombie Hunter: Jocuri gratuite Zombie Survival și juca jocuri zombie on-line pentru a fi shooter zombie.

Novedades

Dear Game Lovers!

We are continuously working on game quality that's why we have removed bugs from the game. If you feel any issue during game play then please let us know by contacting us on our support email.

Enjoy the game.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *