MMORPG Laurum Online – RPG – Pixel MMO – PVP

1.5.1_hf1

Play, level up and rebirth as a stronger character as you play this MMORPG. Kill as many monster as you can with your power.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Pixel Cat Interactive Limited
Versión
1.5.1_hf1
Actualización
27 noiembrie 2020
Requerimientos
4.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
63M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Joacă, ridică nivelul și renaște ca un personaj mai puternic pe măsură ce joci acest MMORPG. Omoară cât de mulți monștri poți cu puterea ta.

În MMORPG Laurum, există ZERO de plată pentru a câștiga! Toată lumea își face drum jucând nivelurile jocului RPG.

Personalizați-vă skin-urile, alegeți clasa și colectați articole utile. Luptați cu alți jucători și câștigați! Indiferent dacă vă plac jocurile RPG clasice, MMORPG-urile deschise sau jocurile online multiplayer, ar trebui să încercați Laurum 2D. Este captivant, captivant și plăcut!

☆ Alege clasa ta! ☆
La fel ca alte jocuri online multiplayer, puteți juca ca Warrior, Hunter, Wizard sau Paladin. Fiecare clasă are 15 abilități diferite pe care le poți folosi împotriva dușmanilor tăi.

☆ Evenimente minunate și căutare aventură! ☆
Avem evenimente minunate, cum ar fi Piața Diavolului – ucideți valuri de monștri și rămâneți în viață cât puteți. De asemenea, puteți participa la misiuni. Există doi șefi de înfrânt, așa că fii pregătit să-i întâlnești.

☆ PvP – Luptă cu alți jucători! ☆
Luptați și ucideți alți jucători în jocurile noastre din lumea deschisă. Acesta este motivul pentru care jocul nostru online multiplayer este atât de distractiv!

☆ Open World RPG Game ☆
Totul este în zona publică, inclusiv temnițele. Colectează cât mai multe obiecte pentru a te ajuta să crești nivelul și să te îmbunătățești în jocul pixel și să învingi alți jucători.

☆ Fără plată pentru a câștiga! ☆
Toată lumea își face drum în acest joc de căutare de aventuri dezvoltat de pixel! Echipează-ți pietrele de antrenament pentru a redirecționa exp către acele statistici și a le ridica la nivel.

☆ Sistem Karma! ☆
Ești asasin sau erou? Dacă ucizi un jucător nevinovat sau alți jucători fără motive, atunci te vom eticheta ca un criminal. Pentru a efectua acte eroice și a fi etichetat ca erou, trebuie să-i ucizi pe asasini.

 

☆ Alătură-te Guild ☆
Una dintre cele mai bune părți ale jocurilor online multiplayer este să te alături unei bresle și să te joci împreună cu prietenii tăi de breaslă.

☆ Obțineți Loyal Companion ☆
Obțineți un tovarăș loial pentru a vă ajuta! Fiecare dintre ei vă va ajuta în diferite moduri, cum ar fi colectarea prăzii, teleportarea, deschiderea casei de licitații de la distanță și multe altele.

☆ Personaje de jocuri RPG personalizabile ☆
Puteți să vă personalizați personajul cu diferite skin-uri și să actualizați elemente.

Deci, sunteți curioși de jocul nostru online RPG? Încercați acum Laurum și efectuați acte eroice pentru a vă ridica nivelul azi astăzi!

Caracteristicile Laurum Online – RPG – MMORPG Multiplayer PVP:
– MMORPG UI / UX extrem de neted
– Fără plată pentru a juca un joc RPG multiplayer online
– Nivelează și deblochează noi personaje de jocuri RPG
-Luptă răul și găsește-ți partenerul online
-Niveluri minunate de aventură RPG
-Găsiți și alăturați-vă breslei MMORPG și ridicați-vă nivelul
-Ești încântat să experimentezi fiorul uluitor al jocurilor RPG online? Dacă da, descărcați și jucați astăzi Laurum Online – RPG – MMORPG Multiplayer PVP!

Novedades

Quests fixes

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *