MMORPG Celes Arca Online [Kisekae Online RPG]

1.167.0

Peste 10 trilioane de modele Kisekae, cel mai înalt vârf din istoria RPG a smartphone-urilor! Un RPG online 3D la scară completă Kisekae, unde vă puteți bucura de crearea gratuită a personajelor. Colectează avatarurile tale preferate cu gachas gratuite pe care le poți desena în fiecare zi!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Asobimo Inc.
Versión
1.167.0
Actualización
7 octombrie 2020
Requerimientos
2.3 sau o versiune ulterioară
Tamaño
14M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Peste 10 trilioane de modele Kisekae, cel mai înalt vârf din istoria RPG a smartphone-urilor! Un RPG online 3D la scară completă Kisekae, unde vă puteți bucura de crearea gratuită a personajelor. Colectează avatarurile tale preferate cu gachas gratuite pe care le poți desena în fiecare zi!
─────────────────────
[Trei puncte recomandate]
◆ Peste 10 trilioane de Kisekae! RPG gratuit
Puteți să vă aventurați cu propriul dvs. personaj combinând diverse avatare și echipamente care apar în joc! Numărul de combinații este de peste 10 trilioane, cel mai înalt vârf din istoria MMORPG-ului smartphone-urilor!
◆ Aventurați împreună crescând animale de companie
Joc de roluri unde poți crește animale de companie drăguțe care s-au întors din ouă și aventură împreună! Să creștem diferite tipuri de animale de companie. Este o idee bună să-ți mângâi animalul de companie pentru a-ți spori „prietenia”! ??
◆ Joc de bază gratuit!
Un RPG pe care îl poți juca gratuit chiar acum. Desigur, puteți juca toate funcțiile în cursul gratuit. Instalați-l gratuit și mergeți într-o aventură!
─────────────────────

[Caracteristici ale acestui joc de rol]
◆ Este un RPG gratuit (joc de rol), unde vă puteți bucura de comunicare în timp real, unică pentru MMO, cum ar fi o grafică frumoasă 3D completă și un joc cooperativ simultan și chat similar cu RPG-ul online pentru PC.
◆ Puteți schimba slujbele și puteți deveni diverse ocupații, cum ar fi tipul de luptător, tipul de aruncător și tipul de mag.
◆ Un sistem de joc simplu, care este sigur pentru cei care joacă RPG online pentru prima dată. Bătălia a adoptat tipul de comandă ca un RPG general.

─────────────────────
[RPG online Celes Arca Prologue]
Pietre și clădiri misterioase despre care se spune că au căzut la pământ din cer în cele mai vechi timpuri. Devii un voluntar al Cavalerilor numit „Templeum Knight”, aventurează lumea și rezolvi misterul lumii ascunse.

─────────────────────
[Pentru toți cei care se joacă cu versiunea i-mode]
Cei care s-au jucat cu versiunea i-mode pot prelua toate numele personajelor și obiectele posedate și se pot juca pe smartphone-urile lor. Vă rugăm să accesați site-ul oficial „Online RPG Celes Arca” pentru detalii despre cum să preluați și articole.
◆ Site oficial
http://android.clar.jp/?from=googleplay
─────────────────────
[Pentru clienții care utilizează seriile Android OS 2.2 și 2.1]
Vă rugăm să ne contactați folosind formularul de solicitare de pe site-ul oficial Celes Arca.
─────────────────────
[Transfer de caractere între dispozitive Android]
Versiunea Android a Celes Arca folosește un „ID Google” (denumit în continuare „Cont Google”) pentru autentificare.
・ „Sincronizarea informațiilor contului cu un nou dispozitiv Android” din cauza schimbării modelului
– „Restabiliți informațiile contului” din „Repararea / înlocuirea terminalului” sau „Inițializarea terminalului” din cauza unor probleme precum defecțiunea terminalului pe care îl utilizați
Setând un cont Google pe dispozitivul dvs. Android, puteți continua să utilizați informațiile despre cont (caractere etc.) chiar și în cazurile de mai sus.
─────────────────────
[Despre Celes Arca]
Potrivit Asobimo Co., Ltd. (decembrie 2012), „10 trilioane de străzi din Kisekae, cel mai înalt vârf al smartphone-urilor”.
Jocul de bază este gratuit, iar unele articole sunt taxate.
Deoarece utilizatorul este autentificat cu un cont Google, puteți continua să jucați cu același caracter dacă aveți același cont Google, chiar dacă schimbați dispozitivele.
─────────────────────
[Recomandat pentru oameni ca acesta! ]
Cei cărora le place MMORPG, cei care sunt noi în RPG-ul online (MMORPG), cei care au făcut MMORPG pe PC, dar nu au făcut niciodată MMORPG pe mobil, cei care doresc să se bucure de aplicația RPG online 3D autentică pe smartphone, înregistrare gratuită rulează Perfect pentru cei care caută o aplicație de joc, cei cărora le place prețurile mici, cei cărora le place fantezia și cei care au capturat numeroase MMORPG-uri și RPG-uri gratuite!
În plus, această aplicație pentru jocuri de rol este recomandată celor care doresc să se bucure de Kisekae, celor care doresc să crească animale de companie pe smartphone-urile lor, celor care doresc să se bucure de jocuri de creștere, celor cărora le place să creeze jocuri de simulare etc. Este un joc pe care chiar și începătorii îl pot juca cu liniște sufletească. Fă-ți prieteni la petreceri și bresle și trăiește aventuri în timp real, unice pentru jocurile de rol online, gratuit!
─────────────────────

Novedades

▼ Actualizați informațiile (2020/10/7) [ver 1.167.0] ● S-au remediat erori minore Pentru informații detaliate de ultimă oră, accesați blogul de dezvoltare http://android.clar.jp/blog/ Cererile, erorile etc. sunt oficiale raportat. De pe site-ul http://android.clar.jp/?from=googleplay Anchetele oficiale vor avea prioritate.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *