Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint…

Variază în funcție de dispozitiv

Aplicația Office combină aplicațiile Word, Excel și PowerPoint, pe care le cunoașteți și pe care vă bazați, cu noi capacități care valorifică avantajele unice ale unui telefon, pentru a crea o experiență Office mai simplă, dar mai puternică, în deplasare.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Microsoft Corporation
Versión
Variază în funcție de dispozitiv
Actualización
27 aprilie 2021
Requerimientos
Variază în funcție de dispozitiv
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Aplicația Office combină aplicațiile Word, Excel și PowerPoint, pe care le cunoașteți și pe care vă bazați, cu noi capacități care valorifică avantajele unice ale unui telefon, pentru a crea o experiență Office mai simplă, dar mai puternică, în deplasare.
Indiferent dacă o utilizați din motive personale sau profesionale, aplicația Office este proiectată pentru a fi aplicația dvs. preferată de lucru pe un dispozitiv mobil.

Caracteristici de bază

Word, Excel și PowerPoint combinate într-o singură aplicație:

• Instrumentele cele mai utilizate pentru lucrul cu documente, foi de calcul și prezentări, toate dintr-o singură aplicație.
• Creați, editați și lucrați la documente Office împreună cu alte persoane, în timp real.
• Utilizați șabloane pentru a începe cu ușurință CV-ul, bugetul, prezentările și alte documente.
• Stocați, accesați și căutați cu ușurință fișiere Word, Excel, PowerPoint stocate în spațiul dvs. de stocare personal în cloud, pe dispozitiv sau în întreaga organizație (dacă utilizați un cont de la locul de muncă).

Funcții mobile unice care simplifică crearea documentelor:

• Fotografiați un document și transformați fotografia într-un fișier Word editabil la apăsarea unui buton.
• Transformați imaginea unui tabel într-o foaie de calcul Excel, astfel încât să puteți lucra cu datele.
• PowerPoint vă ajută să creați o prezentare, selectând imaginile pe care doriți să le utilizați de pe telefon.
• Creați automat imagini digitale optimizate ale tablelor albe și documentelor, folosind caracteristicile Office Lens integrate în aplicație.

Executați rapid activități mobile frecvente folosind acțiunile integrate:

• Creați instantaneu fișiere PDF din fotografii sau din documente Word, Excel și PowerPoint.
• Transferați cu ușurință fișiere între telefon și computer sau partajați-le imediat cu dispozitivele mobile din apropiere.
• Semnați fișiere PDF cu degetul.
• Notați rapid idei și note folosind Note adezive.
• Scanați coduri QR pentru a deschide linkuri.

Oricine poate descărca aplicația Office gratuit și poate începe să-l utilizeze imediat. Accesați și salvați documente în cloud, conectându-vă cu un cont Microsoft (pentru OneDrive sau SharePoint) sau conectându-vă la un furnizor terț de spațiu de stocare în cloud. Conectarea cu un cont Microsoft personal, de la locul de muncă sau de la școală conectat la un abonament Microsoft 365 va debloca caracteristicile premium din cadrul aplicației.

Cerințe:
Versiunea sistemului de operare: ultimele 4 versiuni majore de Android care rulează pe un procesor bazat pe ARM sau Intel x86
1 GB de RAM sau mai mult

Această aplicație este furnizată de Microsoft sau de un editor de aplicații terț și se supune unui angajament de respectare a confidențialității separat și unui set separat de termeni și condiții. Datele furnizate prin utilizarea acestui magazin și acestei aplicații pot fi accesibile pentru Microsoft sau editorul de aplicații terț, după cum este cazul, și pot fi transferate, stocate și procesate în SUA sau în orice altă țară în care Microsoft sau editorul de aplicații și afiliații sau furnizorii lor de servicii dețin sedii.

Consultați acordul de licență pentru utilizatorul final pentru a afla Condițiile de utilizare a serviciului pentru Office pe Android. Prin instalarea aplicației, sunteți de acord cu termenii și condițiile de la: https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=519111

Novedades

Vă mulțumim pentru că utilizați Office.

Lansăm periodic actualizări ale aplicației, care includ caracteristici noi de excepție, precum și îmbunătățiri ale vitezei și fiabilității.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *