mașină parcare glorie – mașină jocuri 2020

1.3.1

gloria parcării de mașini este un joc de simulare și parcare de 16Mb, cu cele mai înalte grafică vreodată! Dacă credeți că sunteți șoferul nr.1 și expertul în parcări, atunci încercați acest joc de parcare.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Zamsolutions
Versión
1.3.1
Actualización
9 martie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
18M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

gloria parcării de mașini este un joc de simulare și parcare de 16Mb, cu cele mai înalte grafică vreodată! Dacă credeți că sunteți șoferul nr.1 și expertul în parcări, atunci încercați acest joc de parcare.

gloria parcării de mașini este un nou joc de mașină, unde puteți conduce, întrece și parca mașina de lux pe piste de conducere palpitante. Zamsolutions aduce un nou joc de parcare de dimensiuni reduse pentru fanii jocurilor de șofat de mașini de lux în domeniul celor mai bune jocuri auto. Gloria parcării auto – jocurile auto 2020 au venit cu ideea unică a parcării auto prin obstacole mortale. Este posibil să fi jucat multe jocuri de parcare și șofat de mașini, dar după ce ai jucat această glorie de parcare gratuită, vei vedea o diferență clară între acest joc de parcare și alte jocuri de parcare de top. Vehiculul său bazat pe fizică și frumoasele medii reale de parcare fac din acest joc un nou joc maestru al parcării din 2020.

gloria parcării auto are opțiuni avansate de personalizare auto. Selectați culoarea preferată din garaj și pictați-vă mașina. Diferite jante auto de lux sunt de asemenea disponibile pentru șoferii de mașini nebune. Echipați-vă anvelopele vehiculului cu jante de lux, conduceți o mașină sport de lux și bucurați-vă de o parcare minunată și provocări de conducere pe pistele de curse auto. Aceste tipuri de jocuri de parcare vor dezvolta abilitățile de conducere și de parcare, dar nu și trucuri de curse auto. Pregătiți-vă la scaunul de conducere al mașinilor sportive de lux și efectuați diferite cascadorii auto pe un loc de parcare greu. Este un joc unic de parcare pentru vehicule din 2019, care este cadoul de Crăciun de Anul Nou pentru parcari auto. Spre deosebire de alte parcări dure sau jocuri clasice de parcare, acest joc de parcare offline vă va învăța diferite abilități de manie de parcare paralelă cu ajutorul mașinilor vechi de epocă și a mașinilor noi de lux. Obțineți acest joc de parcare auto din magazinul de joacă și jucați acest joc auto în mod regulat pentru a afla despre tehnicile moderne de parcare auto.

știm că te enervezi jucând jocuri similare de parcare și aștepți cu nerăbdare să joci un nou joc de parcare. Nu-ți face griji parcarea mașinii se potrivește perfect. Obține acest joc de parcare și parchează-ți vehiculul de lux cât vrei. Glory Parking Glory este continuarea jocului unic de simulare a parcărilor mobile din 2020. Grafica sa uimitoare, nivelurile de parcare pe mai multe etape și dimensiunea de joc de 15Mb fac din acest joc un joc de parcare auto optimizat din 2019.

spre deosebire de alte jocuri de conducere, Zamsolutions vă oferă un joc de mașină de înaltă calitate, cu gestionare ușoară a parcării, unghiuri ale camerei pe orbită și controale uniforme. Conduceți o mașină cu vedere auto și în afara mașinii, care oferă o experiență reală de conducere a mașinii. Acest joc de parcare este foarte ușor de jucat în comparație cu alte jocuri de parcare cu ghiduri de parcare inteligente din joc. Aflați cele mai noi tehnici de parcare auto, jucând acest joc de parcare și, de asemenea, testați-vă limitele de conducere.

cum să joci gloria parcării auto:
– selectați o mașină din garaj.
– alegeți culoarea preferată și designul jantei.
– folosiți volanul pentru a controla direcția mașinii.
– opțiuni de angrenare manuală pentru manipularea mașinii.
– atingeți o pedală pentru a controla viteza mașinii.
– parcați o mașină în direcția corectă. (Urmați direcția săgeții)

obține acest joc de parcare auto din magazinul de joc și bucură-te de distracția de a parca mașina cu prietenii.

– caracteristicile cheie ale parcării auto glorie
– personalizați-vă mașina cu funcții atractive.
– fizica realistă a vehiculelor de parcare cu un control lin al direcției.
– 100 de niveluri de parcare unice.
– Joc de mașină de 16 Mb pentru dispozitive de stocare redusă.
– opțiuni de angrenare manuală.
– efecte sonore reale ale mașinii cu muzică de fundal satisfăcătoare.
– joc de parcare auto gratuit pentru toată lume

Novedades

Users feedback based update of Car Parking Glory 2021: 🅿️ 🚗
🚗App quality issues fixed.
🅿️Ads reduced.
🚗ANRs & crashes fixed.
Stay connected and provide us valuable feedback for further improvements!
Thank you very much for Support! ❤️❤️

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *