Kiss Kiss: Rotiți sticla pentru chat și flirt

4.9.11002

Obosit de jocurile tradiționale de sărutat? Kiss Kiss: rotiți sticla este noua voastră șansă să vă îndrăgostiți și să găsiți prieteni uimitori. Alătură-te unuia dintre cele mai bune jocuri de rotire a sticlelor!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
PLAYNETA LIMITED
Versión
4.9.11002
Actualización
13 aprilie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
66M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Obosit de jocurile tradiționale de sărutat? Kiss Kiss: rotiți sticla este noua voastră șansă să vă îndrăgostiți și să găsiți prieteni uimitori. Alătură-te unuia dintre cele mai bune jocuri de rotire a sticlelor!

Sărut sau îndrăznește? Nu fi timid! Faceți cunoștință cu oameni din întreaga lume în câteva secunde: peste 25.000.000 de jucători din întreaga lume s-au alăturat deja jocului nostru interesant de sticle. Kiss Kiss este unul dintre cele mai bune jocuri de întâlnire pentru chat, întâlniri și distracție cu jucătorii din orașul dvs. și din alte țări.

Sarcini complete distractive, simple, pentru a găsi o multitudine de prieteni noi. Discutați și schimbați complimente, participați la meciuri amicale, bombardați concurenții cu mingi de zăpadă, primiți mai multe sărutări decât oricine și câștigați la concursuri.

Kiss Kiss este:
❤ Un joc distractiv pentru a juca roti sticla (sau adevăr sau îndrăznește) cu prietenii de pe Facebook, precum și cu peste 25 de milioane de jucători din întreaga lume
❤ Vorbiți deschis în camerele de chat specifice vârstei despre orice, țineți cont – acesta este jocul pentru adulți
❤ Finalizați sarcini care vă vor ajuta în moduri simple și ușoare de a cunoaște persoanele pe care le găsiți atractive.
❤ Data, sărută un băiat sau trimite un compliment unei fete, împărtășește cadouri și comentarii
❤ Joacă în concursuri, meciuri și competiții distractive
❤ Creați un aspect unic și individual pentru a arăta cât de minunat sunteți
❤ Formați clanuri cu prieteni noi și alți apropiați

Cum se joacă Kiss Kiss?

Invarte sticla! În timpul unui joc, Sticla va indica un utilizator aleator de sexul opus cu care ai apoi șansa să te sărute. Indiferent dacă îi săruți sau nu, depinde de tine. Vei afla în curând cu ce utilizatori la masă împărtășești o atracție reciprocă! Trimiteți cadouri și complimente virtuale gratuite utilizatorilor care vă plac, sau alegeți să bombardați pe cei care nu vă plac cu bulele de zăpadă și ouăle. Prin finalizarea sarcinilor simple și distractive, veți putea cunoaște cu ușurință oameni pe care îi găsiți atractivi. De asemenea, adunând una dintre numeroasele colecții de cadouri, veți primi un cadru frumos care vă va ajuta să obțineți și mai multe like-uri.

Kiss Kiss este o aplicație de prietenie uimitoare, precum și o aplicație de întâlnire care vă oferă șansa de a întâlni dragoste. Nu știi niciodată pe cine întâlnești astăzi, poate este viitorul cel mai bun amic sau prima ta iubire.

Există multe jocuri de dragoste pentru fete și băieți, dar numai în Kiss Kiss puteți deveni o parte a comunității mondiale de oameni, puteți afla despre culturi noi și, bineînțeles, sărutați practic o fată sau un tip care vă place.

Kiss Kiss este cel mai bun joc de întâlnire disponibil gratuit pentru toată lumea. Rotiți flaconul astăzi pentru a vă schimba viața mâine! 😉

Contactați un suport: support@getkisskiss.com

Novedades

Din când în când, lansăm noi actualizări pentru a menține confortabilă și plăcută experiența pe care o ai în joc. Vei primi de la noi o notificare în cadrul jocului atunci când funcțiile noi vor deveni disponibile în regiunea ta. Îți mulțumim foarte mult că ai instalat noile actualizări!

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *