Imperia Online – strategie militară medievală

8.0.23

Deveniți un rege legendar și construiți-vă imperiul în acest joc medieval de strategie MMO. Antrenați armată, găsiți aliați și demonstrați cea mai bună abordare tactică pentru a vă câștiga dominația în marile întâlniri PVP, războaie de alianță și evenimente globale. Stabiliți-vă cea mai bună strategie de atac pentru a vă zdrobi rivalii și pentru a fi un apărător invincibil al fortăreței dvs.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Imperia Online JSC
Versión
8.0.23
Actualización
14 aprilie 2021
Requerimientos
4.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Deveniți un rege legendar și construiți-vă imperiul în acest joc medieval de strategie MMO. Antrenați armată, găsiți aliați și demonstrați cea mai bună abordare tactică pentru a vă câștiga dominația în marile întâlniri PVP, războaie de alianță și evenimente globale. Stabiliți-vă cea mai bună strategie de atac pentru a vă zdrobi rivalii și pentru a fi un apărător invincibil al fortăreței dvs.
A zecea ediție aniversară a sosit! Acum vă puteți uni forțele cu împăratul Henric și să lansați o masivă campanie militară împotriva inamicilor voștri. Constuiți un imperiu puternic, cu economie bună și armată puternică. Fiți jucător solo sau găsiți aliați cu care să fiți victorioși. Creați o familie regală cu comandanți și guvernatori în care aveți încredere pentru a vă gestiona imperiul. Participați la turnee competitive și glorioase, unde să testați strategiile de război

Imperia Online – Strategie militară medievală

 

Construiți, cercetați și măriți imperiul

Începeți dintr-un sat mic și extindeți-l într-un imperiu vast prin construirea și modernizarea diferitelor clădiri, fiecare contribuind într-un mod diferit la puterea dvs. economică și militară. Anexați provincii noi și descoperiți noi terenuri, care conțin resurse speciale pentru a stimula economia! Gestionați resursele cu înțelepciune și apărați fortărețele provinciilor de inamicii care vor să le jefuiască.

Creați sau faceți parte dintr-o alianță

Găsiți prieteni printre miile de jucători din acest joc de strategie MMO, faceți-vă aliați și ajutați-vă unii pe alții pentru a obține o dominare totală! Investiți în cercetări, luptați în războaiele de alianță sau formați federații mai mari pentru a domina lumea!

Creați, extindeți și conduceți familia regală

Alegeți nobili de încredere pentru a vă guverna imperiul, fiți șeful armatelor voastre în război! Alegeți între mai mult de 100 de abilități și talente pentru nobilii dvs. și vă vor recompensa cu mult sprijin și loialitate!

Fii despotic sau conducător nemilos

Comandați populației dvs. să adune cele trei resurse principale – lemn, fier și piatră, care sunt necesare pentru modernizarea clădirilor și cercetărilor. Strângeți impozite de la populația activă, dar nu uitați să aveți grijă de fericirea lor sau vor crea revolte și vă vor conduce imperiul spre o disperare totală.

Fii un lider adevărat al unităților de luptă medievale

Folosiți spionii pentru a dobândi informații despre dușmanii dvs. înainte de fiecare luptă și pentru a stabili componența perfectă a armatei între spadasini, arcași și cavaleria grea. Luptați în câmp sau asediați fortăreața inamicului. Nu lăsați nimic la voia întâmplării, un împărat inteligent va cunoaște rezultatul bătăliei chiar înainte de începerea acesteia.

Decideți modul în care vă guvernați proprietățile

Alegeți-vă o formă de guvernare și configurați-vă stilul de joc. Alegeți între Barbarism, Feudalism, Monarhie, Imperialism sau rămâneți Neutru. Alegerea corectă face diferența dintre un conducător care are o strategie bună și unul fără experiență.

Participați la războaiele globale PvP

Participați într-o lume de concurență mare, în care luptați împotriva unor jucători adevărați, care vă vor pune în dificultate! Dovediți-vă demn și câștigați respectul dușmanilor dvs.! Înscrieți-vă în turnee epice PvP și primiți ranguri și recompense epice! Doar cei mai iscusiți vor supraviețui în lumea crudă.

Câștigați dominația în evenimente epice PvE

Alți jucători nu sunt singura provocare a dvs. în Imperia Online. Inamici antici și puternici pândesc în umbră, așteptând momentul potrivit pentru a ataca! Participați la Evenimentele globale ai lumii și dovediți că aveți abilități tactice bune. Pregătiți-vă armatele și porniți împotriva amenințărilor globale, învingeți-le și veți obține recompense, artefacte și pradă de război!

Novedades

• The new release include two new world events "Stone Prison" and "Eternal Castle". You will start seeing them in-game in the near future so stay tuned for them to show up.
• As usual we've managed to also include fixes for player reported issues.

Thanks for playing and supporting the game!

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *