Heroes of War Magic-Turn Based RPG & Strategy game

1.5.2

Heroes of War Magic is a hardcore turn based strategy game which takes place in a huge fantasy world. Players that love turn based strategy games can find here tactical battles in the style of old-school PC tactical war games.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
YONKO DENKI KOJI CO.LTD
Versión
1.5.2
Actualización
11 aprilie 2021
Requerimientos
7.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
61M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Heroes of War Magic este un joc de strategie bazat pe ture, care are loc într-o lume fantastică imensă. Jucătorii cărora le plac jocurile de strategie bazate pe rânduri pot găsi aici bătălii tactice în stilul jocurilor de război tactice pentru PC-ul vechi.

Heroes of War Magic este, de asemenea, un rpg bazat pe ture. Oferă tot ce îți place la rândul tău jocuri RPG bazate pe rând: alege o cale de îmbunătățire a nivelului pentru eroii tăi, combină-i în echipe, echipează-i cu arme vrăjite, armuri și artefacte.

În această strategie eroică RPG, nu este nevoie să salvați lumea, să luptați împotriva răului sau să provocați zeii. Dominarea totală și crearea propriului Imperiu este obiectivul principal.

Heroes of War Magic: Chronicles – Maiestatea voastră, este timpul să vă arătați puterea!

Caracteristici ale jocului (tot ceea ce îți place în jocurile de strategie isometrică RPG și război cu un joc bazat pe rând):

SISTEM DE COMBATERE SOPHISTICAT. De fiecare dată, trebuie să luați decizii dificile pentru a vă aduce echipa la victorie cu pierderi minime. Alegeți cum să obțineți triumful: folosiți strategii și tactici bine gândite pentru fiecare luptă sau Arme și artefacte de top care anihilează speranțele oricui vă împiedică.

EROI LEGENDARI ai Sabiei și Magiei cu abilități și abilități diferite. Combinați eroii pentru a crea cele mai bune petreceri împotriva diferiților adversari. Nu există nicio echipă invincibilă în joc, analizează punctele slabe ale inamicului și ridică contra-eroii.

RPG !!! Căutați jocuri de război RPG? Aici veți găsi 4 rase (orci războinici, spiriduși vicleni, oameni dur și strigoi înfricoșători) cu propriile lor caracteristici, 5 roluri diferite (DD, tanc, vindecător, suport și nuker) și al treilea parametru: Înrudit, oferind eroilor un pasiv unic abilitate.

MODUL DE CONCISTARE: cuceriți harta globală, luând provincie după provincie, dominând asupra națiunilor înfrânte! Exact tot ce vrei să găsești în jocurile de strategie pve!

SUTE DE NIVELURI cu peisaj unic și planuri tactice. Fiecare nivel nu este doar un fundal, diferite câmpuri de luptă oferă avantaje eroilor cu abilități diferite. Alegeți o nouă strategie pentru fiecare nivel!

Heroes of War Magic este un joc de rol gratuit bazat pe ture, vă puteți accelera progresul și puteți cumpăra niște obiecte din joc pentru bani reali. Dacă nu doriți să cheltuiți bani, dezactivați opțiunea de cumpărare de pe dispozitiv.

La fel ca Heroes of War Magic? Aflați mai multe despre jocurile de strategie RPG!
Instagram: https://www.instagram.com/khangames/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/189462665134344/
VK: https://vk.com/khangames_official

Pentru orice întrebare trimiteți-ne un e-mail: support@khangames.ru

Novedades

⚔️ Even more warriors are now under your command! Hire mercenaries from conquered provinces!
💪 Even more tactics! Hero sets can now be used not just in PvP but in all the other modes too!
🎆 We've made an in-game library - all the tips are now in one place!
🛠 We fixed various minor bugs.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *