Great Conqueror:Rome – Civilization Strategy Game

1.4.20

Commander! The Roman Republic is on the rise, and many powerful nations around it will fight against you for supremacy. A war is imminent.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
EasyTech
Versión
1.4.20
Actualización
15 ianuarie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
100M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Comandant! Republica Romană este în creștere și multe națiuni puternice din jurul ei vor lupta împotriva voastră pentru supremație. Un război este iminent.
Roma are nevoie de puterea tuturor! Mari comandanți, inclusiv Cezar, Pompei, Antonie, Octavian și Spartacus se vor lupta cu tine. Să asistăm la nașterea Marelui Cuceritor!

【Mod campanie】
Restabiliți scenele a sute de bătălii istorice din Roma și asistați pe deplin la modul în care Roma evoluează într-un mare imperiu care se întinde în Africa, Europa și Asia.
** Conduceți legiunile să participe la războaiele punice, la răscoala Spartacus, la cucerirea Galiei, la războiul civil al lui Cezar, la războiul civil al lui Antony, la cucerirea estului, la cucerirea Germaniei și să experimentați ascensiunea și gloria Romei.
** Construiți orașe, recrutați soldați, fabricați echipament de război, formați flote navale puternice. Totul este sub controlul tău.
** Alegeți povestea secundară, comandați națiunilor și triburilor din jur să lupte împotriva puternicei armate romane și schimbați-le soarta pentru a fi cucerite.
** Noile tehnologii aduc noi viziuni. Cercetarea tehnologiilor crește puterea și accelerează cucerirea.

 

【Modul de cucerire】
De la Marea Mediterană la Insulele Britanice, Roma, Egipt și Cartagina, triburile Galiei, popoarele germanice, Imperiul Răsăritului luptă pentru hegemonie. Va cuceri Roma lumea sau va fi cucerită și va fi construit un nou imperiu?
** Se întinde de sute de ani de la războaiele punice ale Republicii Romane, primul triumvirat, al doilea triumvirat până la epoci multiple ale Imperiului Roman.
** Dușmani sau prieteni, declară războaie sau formează o alianță, asistă aliații sau atrage țări neutre. Alegeți politicile externe care sunt în interesul țării dvs. și extindeți-vă teritoriile.
** Valul războiului este de neoprit. Extindeți orașele, recrutați legiuni, folosiți strategii, tehnologii de cercetare și conduceți imperiul către victoria finală.
** Există multe țări din care puteți alege și fiecare are ocazia să cucerească lumea. Schimbați-le viitorul și conduceți-i spre măreție.

【Mod Expediție】
Conduceți-vă legiunile să organizeze o expediție, folosiți strategiile și tacticile în mod inteligent, desfășurați forțe limitate, oferiți un joc complet capacităților voastre nelimitate de luptă și învingeți trupele străine puternice!
** Noul mod de provocare care vă aduce o experiență de joc nouă.
** Fiecare pas al expediției vine cu multe dificultăți și pericole. Continuați să vă ajustați planurile de luptă și veți ajunge la victoria finală.
** Câștigă cele mai bune trofee de război și îmbracă-ți uniformele de cuceritor.

【Senatul】
Roma nu a fost construita intr-o zi. Construiește Arcul de Triumf, Colosseumul, Panteonul și redă gloria trecutului!
** Finalizați sarcinile emise de Senat și câștigați recompense bogate.
** Antrenează infanteria, cavaleria, arcașii și marina pentru a-și îmbunătăți capacitățile de luptă.
** Echipați-i pe generali cu steaguri de luptă și comori pentru a îmbunătăți abilitățile și îmbunătăți abilitățile.

【Caracteristici】
*** Cultivați comandanți unici, combinați abilitățile în mod liber, fiți flexibili și controlați câmpul de luptă.
*** Acceptați arhivele cloud, iar progresul dvs. poate fi sincronizat la schimbarea dispozitivului. Siguranța arhivelor dvs. este protejată.
*** Modul de cucerire acceptă clasamentul în GooglePlay. Capturați mai multe teritorii cu mai puțin timp și generali.

【Contactează-ne】
*** Facebook: https://www.facebook.com/iEasytech
*** Twitter: https://twitter.com/easytech_game
*** YouTube: https://www.youtube.com/user/easytechgame
*** Site-ul oficial Easytech: http://www.ieasytech.com
*** E-mail oficial Easytech: Easytechmail@gmail.com

Novedades

Bug fixes

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *