Genesis: Human Destiny – Offline quest game

1.0.1

Genesis: Human Destiny is a space saga about the eternal search, phantom hope, and new menace. Faced with an invincible enemy, humanity sends more and more spacecrafts to foreign galaxies outside the Solar System, trying to stop the approach of inevitable Armageddon.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
YONKO DENKI KOJI CO.LTD
Versión
1.0.1
Actualización
10 martie 2020
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Geneza: Destinul uman este o saga spațială despre căutarea eternă, speranța fantomă și noua amenințare. Confruntată cu un dușman invincibil, umanitatea trimite tot mai multe nave spațiale către galaxii străine din afara Sistemului Solar, încercând să oprească apropierea inevitabilului Armaghedon.

Genesis vă oferă o combinație de genuri care vă vor magnetiza ca o gaură neagră: căutare de text, simulator de navă spațială, supraviețuire, aventură și RPG-uri asemănătoare cu păcatele.

Rezolvați o sută de probleme urgente și ghicitori: cum să-l prindeți pe Cel care a ieșit din corpul Xenobiologului? Ce înseamnă expresia din 327 de limbi umane primite din spațiu? Cum se identifică un android printre ființele umane? De ce mor motoarele după ce s-a întâlnit cu olandezul zburător? Vampirii spațiali pot provoca cu adevărat vederea oarbă? Cine este de vină și ce trebuie făcut?

Cumpărați, echipați și îmbunătățiți navele spațiale pentru a crea o flotă spațială invincibilă!
Deveniți gardianul galaxiei! Astronauții eroici vă așteaptă comenzile!
Trimite-ți croazierele și soldații de furtună dincolo de orizont și la o excursie pe Lună, Marte și alte mii de planete în nebuloase și sisteme stelare încă fără nume!
Depășește legile gravitației și arată cât de puternic este atacul imperiului Pământ! Nici vidul, nici energia întunecată sau antimateria, nici cometele infectate cu viruși cibernetici inteligenți nu vă vor întrerupe odiseea!

Finalizați-vă propria călătorie stelară până la capăt și decideți dacă civilizația umană va trăi sau va muri!

Novedades

Greetings, Space Explorers!

In this update we've 🛠 fixed the error counting flights on Stalker type spaceships.

Good luck in space exploration.
Remember, Captain has the right to make a mistake, but not to hesitate.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *