FPS Task Force – noi jocuri de acțiune gratuite

2.6

"Jocuri de acțiune nebune", prezentând acum un nou joc de acțiune "FPS Task Force: Jocuri cu Impuscaturi 2020". Noi introducem atât de multe acțiuni și un mediu nou, deci pregătește-te pentru acest nou joc de armată 2020 și bucură-te de acest joc de împușcare cu arma de la început până la sfârșit.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Games Envision
Versión
2.6
Actualización
11 aprilie 2021
Requerimientos
4.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
30M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

„Jocuri de acțiune nebune”, prezentând acum un nou joc de acțiune „FPS Task Force: Jocuri cu Impuscaturi 2020”. Noi introducem atât de multe acțiuni și un mediu nou, deci pregătește-te pentru acest nou joc de armată 2020 și bucură-te de acest joc de împușcare cu arma de la început până la sfârșit.

CARACTERISTICI CHEIE:
* Provocarea nivelului de shooter pentru prima persoană
* Controale clare, grafică impresionantă
* Jocuri realiste și provocatoare FPS
* Varietate de arme și puști de luptat
* Angajarea luptelor PvP

Jocul nou joc armat de fotografiere plin de misiuni bazate pe povestea armatei comando. Acest joc de actiune este cel mai bun pentru cei care iubesc fps-ul de ucidere si armata de fotografiere cu arme moderne și puști de lunetist. Veți juca ca soldat al armatei în acest nou joc de fotografiere 2020. Vă prezentăm cu mândrie un nou joc de fotografiere pe magazinul de jocuri, în special pentru fanii de jocuri fps. Veți lupta ca un comandant de lider și vă veți lupta împotriva multor criminali periculoși și veți conduce întâlnirile teroriste pentru a câștiga această luptă împotriva terorismului. În istoria jocurilor de shooter acest joc de fotografiere teroristă este cel mai bun joc de acțiune pentru iubitorii de război.

Toți lunetiștii inamici și contra-shooterii sunt gata să tragă și să lovească împotriva ta. Acesta este un joc de supraviețuire și un comando militar nu poate supraviețui decât într-un joc de luptă offline, când împușcă cu forța armelor. Ai dreptate numai dacă câștigi această luptă țintă, de aceea ar trebui să stai la arma cu scopul de acțiune. Sunteți echipați cu arme digitale în acest joc de comandă comando. Deci, nu vă faceți griji de la teroriști și soldați inamici, fii neînfricat în acest nou joc de acțiune. Artilerii inamici vor face o bătaie mare asupra orașului și vor lupta împotriva terenului. Ei vor ucide și vă vor împușca popoarele nevinovate și vor cauza haos în oraș. Jocul captivant și grafica de înaltă calitate a acestui joc de fotografiere fps va face palpitant pentru timpul liber.

Jocurile de fotografiere FPS sunt totul despre supraviețuirea în acțiunea de luptă, ești gata să supraviețuiești tuturor misiunilor provocatoare ale acestui nou joc de fotografiere? Dacă răspunsul dvs. este da, atunci fiți pregătiți să supraviețuiți nivelurilor de focuri țintă ale acestui joc de combatere a contractului. Dacă poți îndeplini toate cerințele acestui joc de misiuni comando și gândește-te la tine ca la cel mai bun shooter militar de comando, atunci poți câștiga acest joc combat comando 2020. Dacă îți plac jocurile de fotografiere fps, atunci acest joc real comando va împlini toate dorințele tale despre lunetist tragere și asasinarea uciderii în aventura de luptă. Acum ce aștepți? Descărcați acest joc interesant de lunetist pentru distracție.

Deci, cel mai bun noroc comando pentru joaca FPS Task Force: Jocuri cu Impuscaturi 2020. Vom fi bucurosi de raspunsul tau. Contactați-ne oricând pentru orice întrebări și sugestii numai despre „Jocuri de acțiune nebune”.

Novedades

-Game Size Reduced
-GamePlay Improved
-Stability Improved
-Fun to Play Game

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *