Era of Legends: epic blizzard of war and adventure

9.0.0.0

Era of Legends is a complete immersion in the world of magic and adventure. Heroes, are you interested in sword and magic? It's time for adventure in an endless MMORPG game world that you can play completely free of charge. Here the heroes will find an emotional storyline, fresh adventures, and unique game opportunities Adventure Time!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
101XP LIMITED
Versión
9.0.0.0
Actualización
25 februarie 2021
Requerimientos
6.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
52M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Era of Legends este o imersiune completă în lumea magiei și a aventurii. Eroi, te interesează sabia și magia? Este timpul pentru aventură într-o lume interminabilă a jocurilor MMORPG pe care o poți juca complet gratuit. Aici eroii vor găsi o poveste emoțională, aventuri proaspete și oportunități unice de joc Adventure Time!

Lansați-vă într-o aventură epică prin lumea nemărginită a epocii gratuite a MMORPG-ului mobil MMORPG și deveniți un erou al acestui minunat univers fantastic. Descoperiți o poveste captivantă într-o nouă aventură fantezistă. Încercați caracteristici de joc captivante ale acestui MMORPG magic. Luptă în arene masive PvP cu regi și zei!

Luptați cu hoarde de demoni și dragoni antici călare pe un grifon sau treceți-vă drumul prin ei controlând un robot masiv. Colectează fiare misterioase și trimite-le în luptă. Raidul sau salvarea continentului Eminoor de forțele Răului alături de rudele tale este minunat!

Era of Legends combină divertismentul jocurilor mobile și calitățile cheie ale genului fantasy MMORPG. O vastă lume explorabilă plină de mii de secrete, sute de combinații de clase și fiare magice, bătălii îndrăznețe și grafică fascinantă. Fă-ți viața calmă și minunată sau apucă-ți sabia și îmbrățișează calea războiului!

Caracteristici cheie joc magic Era of Legends:

Bătălie epică PvP
Erou! Vrei să devii zeul războiului? PvP online epic în arenele și câmpurile de luptă masive. Captează steagul și câștigă resurse sau luptă cu colegii de echipă în bătăliile online 3v3 și 5v5. Alege-ți calea și devine o legendă!

Divertisment de explorare gratuit
Lumea noastră fantastică este atât de imensă încât va fi nevoie de timp pentru a explora. Este un loc minunat pentru a pune piciorul în zonele colorate pentru a rezolva mistere. Vânătoare de comori ascunse în Cuibul dragonilor. Deveniți o legendă a ordinii Sabiei!

 

Flexibilitate tactică specială și diversitate de luptă pentru jocurile mobile
Opt clase de eroi cu specializări unice – este bine. Ce preferi? Sabie, toiag sau arc? Alege cu înțelepciune, străin! O mulțime de tot felul de creaturi magice de atac, de apărare sau de sprijin – este de asemenea bun. Ești liber să combini abilitățile de clasă și animale de companie – este fantastic, mii de variante pentru fiecare ocazie și adversitate.

Un cer de colecție
Universul nostru are monturi, creaturi magice, piei de eroi și cam orice ar dori un colecționar adevărat.

Calități minunate de gen ale tuturor jocurilor mobile într-un singur MMORPG
Alătură-te clanurilor. Explorează temnițele. Luptați cu dragoni și regi. Faceți raiduri și completați misiuni interesante.

Sistem de control flexibil
Respectarea nevoilor jucătorului – una dintre caracteristicile principale ale Era of Legends. Dacă un erou vrea să controleze toate acțiunile personajului, atunci există o funcție de oprire și de luptă automată disponibilă.

RPG istoric emoționant și mmo geopolitică uluitoare
Războiul lui Dumnezeu rău a început din cauza luptei dintre mercenarii celor patru regi și cruciații din Farinos și toate acestea au dus la o revoluție sângeroasă. Desert Glade a început să se transforme în cuibul de creaturi înfiorătoare în urmă cu câteva decenii și acum nu mai poate fi găsit nisip acolo, ci doar lemn de drift.

S-au întâmplat multe după Războiul Dumnezeului Rău, dar evenimente mai importante vin după revoluție. Prea multe facțiuni cu obiective opuse, personalități ambițioase, sânge vărsat și sete mocnită de răzbunare – Eminoor va deveni în curând cuibul răului. Aici începe propria ta legendă.
________________

Descărcați jocul online MMORPG Era of Legends și jucați gratuit! Vrei să afli mai multe despre lumea vrăjitorilor? Vizitați grupul de jocuri pe rețelele de socializare!
Facebook: https://www.facebook.com/Era-of-Legends-52245330825170
VK: https://vk.com/club174964717

Aveți întrebări despre joc?
Scrieți la asistență la support@101xp.zendesk.com

Novedades

Here's what's new in Era of Legends 9.0:
1. Max level limit has been raised to level 100.
2. New area for Lv. 90-99 characters – Dragon Plateau.
3. The Secret Tower has been expanded. Conquer all of its 80 floors if you dare!
4. New dungeon for a 20-player party.
Begin your own history in Era of Legends!

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *