Dawn of Titans: War Strategy RPG

1.41.0

CONQUER the Shattered Kingdoms as you CONTROL EPIC TITANS in STUNNING 3D WARFARE!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
NaturalMotionGames Ltd
Versión
1.41.0
Actualización
31 martie 2021
Requerimientos
4.2 sau o versiune ulterioară
Tamaño
34M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

CONCURĂ Regatele spulberate pe măsură ce CONTROLEAȚI TITANII EPICI în RĂZBOIUL Uimitor 3D!

COMANDĂ mii de trupe împreună cu DUMNEZEU TITANI precum THOR, ZEUS, OSIRIS și multe altele! COLEGE-le pe toate, CAPTĂ teritoriul inamic, EXPANDE-ți imperiul, DOMINĂ clasamentele și CONSTRUI-ȚI ARMATA participând la cel mai antrenant RPG MMO PVP WAR MMO de pe mobil!

Alăturați-vă prietenilor în ALIANȚE și participați la EVENIMENTE ZILNICE, inclusiv modurile Războiul Alianței, Raid Boss, Conquest și Assault!

Caracteristici cheie:
► Premiat, grafică de calitate consolă Câștigător al premiului IMGA pentru cea mai bună realizare tehnică și artist de joc al anului.
► Evenimente non-stop și campanii live: Războiul nu se oprește niciodată în Dawn of Titans, cu noi evenimente care încep zilnic și cu noi titani și recompense disponibile în fiecare săptămână.
► Uimitorii titani ai mitului și legendei Colectează zei și războinici colosali și luptă-i în războaie epice fantastice PVP, așa cum nu ai mai văzut până acum.
► Control 100% în timp real al bătăliei: Controlați direct mii de trupe alături de titanii dvs., cu o comandă completă a strategiei, lansării vrăji, atacului și apărării.
► Formați o alianță imbatabilă: uniți-vă cu prietenii și luați alte alianțe în clasamentul săptămânal al sezonului și adunați-vă puterea colectivă pentru a face față noilor provocări în fiecare zi.
► Construiește Ultimate Kingdom: Captează pământuri și construiește-ți imperiul de fantezie pe măsură ce primești alți jucători în cea mai captivantă strategie de acțiune MMO RPG pe mobil!
► Strângeți și creșteți-vă colecția Titan: Colecționați titani din mituri și legende celebre din lumea reală, precum puternicul Dumnezeu nordic ODIN sau însuși Domnul Olimpului – ZEUS!
► Echipează-ți și modernizează armata Echipează-ți titanii și trupele cu relicve și artefacte puternice și intră în meta!

———-

Conexiune de date necesară pentru redare.

Pentru a preveni achizițiile neautorizate, selectați „Setați sau modificați codul PIN” din meniul de setări Google Play, creați un cod PIN, apoi activați opțiunea „Folosiți codul PIN pentru achiziții”. Apoi vi se va cere să introduceți codul PIN înainte de fiecare tranzacție.

Dawn of Titans este publicat de NaturalMotion Games

Informații suplimentare:
Jocul este gratuit; cu toate acestea, achizițiile în aplicație sunt disponibile pentru conținut suplimentar și moneda din joc. Achizițiile în aplicație variază de la 0,99 USD la 99,99 USD.
Utilizarea acestei aplicații este guvernată de Termenii și condițiile Zynga, care se găsesc la http://m.zynga.com/legal/terms-of-service. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal sunt supuse Politicii de confidențialitate a Zynga, care se găsește la http://www.zynga.com/privacy/policy.

Novedades

- The Archmages are here! More Sorcerers are on their way to the Shattered Kingdoms
- Archmage Relics, new Relic Synergies and Invoke effects
- New Arthropod Divine Relics releasing soon after launch
- Bug fixes and balance improvements

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *