Curs de limba engleza – Invata engleza gratis!

7.10.0

Invata limba engleza gratuit cu 5 minute de exercitii zilnic. Mondly e solutia rapida pentru a invata fraze si cuvinte in engleza. Daca doresti sa inveti mai mult, sunt disponibile lectii de gramatica engleza. E ideal chiar si pentru copii.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
ATi Studios
Versión
7.10.0
Actualización
30 octombrie 2020
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Invata limba engleza gratuit cu 5 minute de exercitii zilnic. Mondly e solutia rapida pentru a invata fraze si cuvinte in engleza. Daca doresti sa inveti mai mult, sunt disponibile lectii de gramatica engleza. E ideal chiar si pentru copii.

Secretul invatarii unei limbi straine
Iti amintesti cursurile de limba engleza din scoala? Ai inceput cu sute de cuvinte si expresii in engleza de baza, apoi lectii de gramatica limbii engleze, iar la finalul unui curs de limba engleza puteai cu greu traduce o propozitie sau sa spui “Buna” unui strain. Aceea este metoda traditionala de a invata o limba.
Mondly are o abordare diferita, opusa fata de alte cursuri de limbi straine, prin conversatii in engleza.

Iata cum arata viitorul cursurilor de limbi straine
Mondly te ajuta sa inveti fraze si expresii in engleza prin lectii de limba engleza.
Aplicatia incepe cu o conversatie de baza intre doi oameni. Din primele momente incepi sa inveti cuvinte de baza, pe care mai apoi le folosesti sa construiesti propozitii in engleza si fraze, iar dupa un modul de 45 de minute poti reface intreaga conversatie cu vocea ta. E o cale eficienta de a invata fraze in engleza gratis. Tehnologia de recunoastere vocala si algoritmii de invatare repetitiva fac aceasta aplicatie un mod efectiv pentru a invata limbi straine.

Functiile cheie care fac Mondly ideal pentru tine
– Sunet clar si voci de actori profesionisti. Invata corect pronuntia din conversatii intre vorbitori nativi.

– Recunoastere vocala. Mondly stie exact cum sa asculte fraze si cuvinte in engleza. Vei primi [feedback] pozitiv doar daca vorbesti corect si clar. Aceasta iti va imbunatati pronuntia.

– Fraze uzuale pentru situatii reale. A memora sute de cuvinte nu e cea mai buna varianta pentru a invata engleza. Mondly te invata engleza prin cuvinte si fraze de baza. Aplicatia imparte procesul de invatare in lectii de engleza scurte, grupate in sectiuni tematice.

– Invata engleza conversationala. Principalul motiv pentru care faci acest curs de engleza e conversatia. Aceasta te va ajuta sa iti construiesti un vocabular in engleza cu cele mai folosite substantive si verbe, pentru a vorbi limba engleza cat mai clar.

– Conjugarea verbelor. Daca doresti sa inveti mai mult in acest curs de limba engleza, apasa pe orice verbe in engleza si aplicatia va afisa conjugarea si traducerea. E mai rapid si mai eficient decat un dictionar.

– Statistici avansate. Aplicatia foloseste o metoda inteligenta de a raporta, pentru a putea sa-ti urmaresti mereu progresul. Construieste-ti vocabularul pas cu pas si devino mai bun in fiecare zi.

– Clasamentul. Urmareste progresul prietenilor tai si concureaza cu oameni din toata lumea, pentru a deveni cel mai bun din comunitatea Mondly. Completeaza Testul Saptamanal pentru a deveni si mai bun.

– Sistem adaptiv de invatare. Stilul de invatare difera de la o persoana la alta. Drept urmare am programat aplicatia sa invete din stilul tau de a invata. Dupa putin timp de folosire, Mondly va intelege ce ti se potriveste cel mai bine, iar in timp va deveni profesorul tau personal.

La finalul acestor lectii de engleza, vei stapani cele mai uzuale si utile 5000 de cuvinte si fraze, si vei fi pe drumul potrivit catre invatarea unei noi limbi.

Novedades

CONȚINUT NOU: 45 de conversații noi! Învață mai repede, practicându-ți pronunția în situații din viața reală.
BONUS GRATUIT: aplicația Mondly pentru copii este acum gratuită pentru utilizatorii Premium Mondly. Încurajează-ți copiii să învețe o limbă într-un mod amuzant si ușor.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *