Blocarea aplicațiilor

1.61

Aplicația AppLock este una dintre cele mai bune aplicații de blocare Android cu protecția de confidențialitate, cea mai bună valiză de aplicații cu parolă și ecran de blocare a modelelor, un applock inteligent care oferă funcții de securitate ridicate în cadrul aceleiași aplicații.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
TOH Talent Team
Versión
1.61
Actualización
27 noiembrie 2020
Requerimientos
4.2 sau o versiune ulterioară
Tamaño
16M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Aplicația AppLock este una dintre cele mai bune aplicații de blocare Android cu protecția de confidențialitate, cea mai bună valiză de aplicații cu parolă și ecran de blocare a modelelor, un applock inteligent care oferă funcții de securitate ridicate în cadrul aceleiași aplicații.
Protejați-vă fotografiile, notele, apelurile, SMS-urile, e-mailurile, setările … toate funcțiile de protecție a confidențialității pentru a vă asigura securitatea telefonului și pentru a păstra confidențialitatea în siguranță.
Cu protecția de securitate a aplicației App Lock, confidențialitatea dvs. este bine protejată cu ecranul de blocare a parolei și ecranul de blocare a modelului

AppLock poate bloca Facebook, Whatsapp, Galerie, Messenger, Snapchat, Instagram, SMS, Contacte, Gmail, Setări, .. Asigurați securitatea telefonului.
AppLock poate ascunde imaginile și ascunde videoclipurile. Imaginile și videoclipurile ascunse sunt dispărute din Galerie și sunt vizibile numai în seiful foto și video. Nici un pin, nici un fel.
Blocarea aplicațiilor are opțiunea de a activa blocarea modelului invizibil. Nu mai îngrijorați că oamenii pot să-și pună piciorul sau modelul. Păstrați în siguranță!

=== Caracteristici ===
– Blocați aplicații cu o parolă, parola de model este în siguranță pentru oricine
– Seiful: Seiful galeriei securizate, secțiunea privată foto va ajuta să ascundeți fotografiile și să ascundeți videoclipuri.
– Cu blocarea imaginii și blocarea galeriei, mutați aplicația foto / video în seif secret prin ștergerea automată a imaginilor ascunse din galerie după ce ați ascuns fotografiile și ascundeți videoclipuri
– Multe tematici minunate de blocare a parolei, temele ecranului de blocare a modelului
– Parola personalizată pentru parola de blocare a ecranului pentru aplicație, face ecranul de confidențialitate cu stilul dorit
– Blocul aplicațiilor Setări automat imediat după deschiderea aplicației la primul ecran, pentru a preveni unele aplicații de dezinstalare
– Trei moduri private de valori mobiliare: Blocați aplicații cu blocare de parole, blocare de modele sau DIY. Ecranul de blocare a tastaturii cu codul de acces, DIY vă ajută să vă faceți ecranul de blocare a tastaturii, ecranul de blocare a modelului folosind fotografia dvs. în galerie)
– Opțiunea de a face model invizibil pe ecranul de deblocare, oamenii nu vă pot vedea ecranul de blocare a modelului în timp ce deblocați. Mai sigur!
– Cu ușurință pentru a bloca aplicațiile telefonului, deblocați ușor aplicațiile telefonului dintr-o listă de aplicații cu un singur clic

Caracteristicile pe care le implementăm și vor fi disponibile foarte curând:
– Securitatea datelor: Ștergeți datele aplicației atunci când cineva nu reușește să se autentifice de atâtea ori (probabil că nu sunteți)
– Opțiunea de a ascunde aplicațiile de pe desktopul telefonului și de a le deschide în aplicația pentru aplicații pentru aplicații.
– Aplicația privată de seif separată pentru a bloca numai fotografiile (sau pentru a bloca numai videoclipurile), dimensiunea aplicației mai mică, câțiva pași pentru configurare
– Password manager: Schimbați tipul de parolă între parolă, model, DIY și parola de resetare

=== FQA ===
1. Cum îmi protejez telefonul?
Trebuie să blocați cel puțin aceste aplicații: Setări și Google Play pentru a împiedica pe cineva să dezinstaleze aplicația de blocare a aplicațiilor

2) Cum se schimba parola?
Pentru parola pentru aplicații, deschideți aplicația AppLock, faceți clic pe meniul Setări, apoi selectați Schimbare parolă

3) Am uitat parola, cum să o găsiți?
Introduceți e-mailul dvs. de securitate, apoi dați clic pe „Resetați parola”.

Descărcați locația aplicației acum, cel mai bun protector de aplicații, securitate pentru fiecare utilizator.
Nu ezitați să ne trimiteți feedbackul!

IMPORTANT NOTE: This app uses the Device Administrator permission, it is NOT required, you can enable or cancel at anytime.

Novedades

v1.61: Fixed ads issues
v1.59: Removed interstitial ads
v1.58: Fixed banner issue
v1.56: Fixed crash bugs.
v1.53: Removed some permissions
v1.52: Updated features Intruder selfie & ask locking new app: Default OFF, always ask and explain to user before enable it.
v1.50: Hide banner after if its clicked to avoid muti clicks.
v1.46: Removed permission READ_PHONE_STATE
v1.42: Enable "Prevent uninstallation" again with option to control your BIND_DEVICE_ADMIN permission

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *