Avast Antivirus – Scan & Remove Virus și Cleaner

6.38.2

Protejați-vă de viruși și malware cu Avast Mobile Security, cea mai de încredere aplicație antivirus gratuită pentru Android.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Avast Software
Versión
6.38.2
Actualización
14 aprilie 2021
Requerimientos
5.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
49M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Protejați-vă de viruși și malware cu Avast Mobile Security, cea mai de încredere aplicație antivirus gratuită pentru Android.

Protejați-vă cu alerte împotriva spyware-ului sau adware-ului pe dispozitiv. Securizați-l împotriva phishingului din e-mail, apeluri telefonice, site-uri Web. Activați VPN pentru navigare online privată și în siguranță și acces la servicii de streaming cu plată când călătoriți.

Cu peste 100 de milioane de instalări, Avast Mobile Security și Avast Antivirus nu este doar simpla protecție antivirus. Alte caracteristici:

✔ Motor Antivirus
✔ Blocare aplicații
✔ Anti-Theft
✔ Seif foto
✔ VPN (rețea virtuală privată)
✔ Permisiuni confidențialitate
✔ Optimizare memorie RAM
✔ Curățare informații nedorite
✔ Scut Web
✔ Securitate Wi-Fi
✔ Detalii aplicație
✔ Curățare viruși
✔ Test de viteză Wi-Fi

Caracteristici premium pentru protecție complexă:

VPN (Virtual Private Network – Rețea virtuală privată) – Ascundeți activitatea online și locația pentru acces la serviciile preferate.
Cameră-capcană: Înregistrări foto și audio ale hoțului, în caz de furt.
Ultima locație cunoscută: Verificați ultima locație a dispozitivului înainte de epuizarea bateriei.
Blocare aplicații: Păstrați securitatea și confidențialitatea, blocând aplicațiile cu un cod PIN, un model sau o parolă prin amprentă. Numai dvs. veți putea să le accesați.
Eliminare reclame: Eliminați reclamele din Avast Mobile Security și Avast Antivirus.
Asistență directă de la Avast: Contactați Avast direct din aplicație, pentru răspunsuri la întrebări.

Avast Mobile Security și Avast Antivirus în detaliu

Motor Antivirus: Scanați automat împotriva virușilor și malware-ului, inclusiv spyware, cai troieni și altele. Scanarea site-urilor Web, a fișierelor și a aplicațiilor asigură o protecție completă pe mobil.
Detalii aplicație: Descoperiți cât timp utilizați fiecare aplicație și recuceriți controlul balanței telefon–viață personală.
Curățare informații nedorite: Curăță pe loc datele inutile, fișierele nedorite, cache-ul sistemului, miniaturile din galerie, fișierele de instalare și fișierele reziduale.
Seif foto: Securizați fotografiile cu un cod PIN, un model sau o parolă prin amprentă. După mutarea fotografiilor în Seif, ele sunt în întregime criptate și accesibile numai dvs.
Scut Web: Scanați și blocați linkurile infectate de malware, precum și cai troieni, adware și spyware (pentru confidențialitate și navigare pe Web în siguranță, de exemplu, Chrome). Remediază și adresele URL tastate greșit.
Securitate Wi-Fi: Verificați securitatea rețelelor Wi-Fi publice și a e-mailului, navigați în siguranță și faceți plăți online securizate, de oriunde.

Aplicația utilizează permisiunea Administrator de dispozitiv. Permisiunea vă dă posibilitatea să ștergeți informațiile și să blocați de la distanță dispozitivul, de la adresa my.avast.com.

Aplicația utilizează permisiunea de Accesibilitate pentru a proteja persoanele cu deficiențe de vedere și alți utilizatori, împotriva phishingului și a site-urilor Web rău intenționate.

Novedades

Introducing Hack Alerts — This free feature will warn you if any passwords linked to your email address were compromised in a hack or a leak. (Simply turn it on within the app)
Junk Clean is working again — We've fixed a bug that sometimes caused Junk Clean to freeze up. (Thanks for reporting this, everyone. If you find any other bugs, please report them via Settings > Help & Feedback.)
Other improvements — Just the usual tweaks to keep your antivirus going strong.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *