Arkheim – Realms at War: The MMO Strategy War Game

1.10.2

--- Arkheim – Realms at War is currently in the Early Access phase. The feature set is not yet complete and the game will be further optimized and polished. ---
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Travian Games GmbH
Versión
1.10.2
Actualización
22 aprilie 2021
Requerimientos
5.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
Variază în funcție de dispozitiv
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

— Arkheim – Realms at War se află în prezent în faza de Early Access. Setul de caracteristici nu este încă complet și jocul va fi optimizat și lustruit în continuare. —

Descoperă Arkheim – Realms at War, noul joc de război fantasy MMO de la creatorii strategiei clasice MMO Travian. Construiți, faceți raid și luptați într-un adevărat PVP multiplataforma – profunzimea unui joc de strategie RTS, cu accesibilitatea unei aplicații mobile.

Luptă într-un RTS fantasy epic MMO
Uniti-va intr-un regat puternic, cunoscut sub numele de taramul vostru, cu jucatori din intreaga lume. Luptați pentru cucerirea teritorială și valoroase, arcuri arcane pentru a vă extinde imperiul. Joacă-te ca spiriduși nemiloși sau pitici inventivi și intră în război pentru o profeție străveche. Descoperiți țările din Arkheim, bogățiile și secretele sale. Ridicați o armată de soldați căzuți, recoltați puterea celor trei luni și urcați cu tărâmul vostru în Lumina eternă.

Profundați în trecutul lui Arkheim
Arkheim, cândva un imperiu legendar, a fost distrus, cu resturi ale regatului său plutind pe cer. Acum, moaștele sale antice au captivat noi exploratori precum tine, promițând putere și răspunsuri despre trecut. O profeție prezice că odată ce toate cele trei luni se vor alinia în Trinitatea Lunii Pline, cei vrednici vor urca într-un regat al Luminii Veșnice. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să strângeți globuri mistice care vă permit să canalizați energia lunilor și să le transferați într-o relicvă colosală din centrul tărâmului vostru: Arca. Cu cât Arca voastră este mai puternică, cu atât imperiul dvs. va deveni mai puternic.

 

Creați un viitor prosper
Ești un Ascendent, înzestrat cu abilități rare și destinat să-ți transforme așezarea într-un oraș înfloritor. În acest joc de fantezie RTS, depinde de dvs. să vă construiți economia și să instruiți un militar puternic, deoarece orașul dvs. va deveni coloana vertebrală a tuturor aventurilor dvs. pe câmpul de luptă și nu numai. Războiul nu este niciodată departe. Coboară în adâncurile temniței de sub orașul tău și luptă-te cu demonii săi răsuciți, dobândind în schimb cunoștințe antice și obiecte puternice.

Forjați o alianță puternică
Alăturați-vă împreună cu alți Ascendenți și creați-vă propriul imperiu. Comandați puternici războinici și ciocniți cu alți jucători în bătălii PVP tactice bazate pe runde. Combinați-vă resursele, apărați-vă reciproc și loviți ca unul singur. Pentru a predomina în ținuturile devastate de război ale lui Arkheim, trebuie să concepeți mai multe strategii viclene. Construiește și cucerește turnuri în poziții relevante din punct de vedere tactic și obține controlul asupra bunurilor valoroase. Trageți pe alte tărâmuri și furați-le globurile pentru a crește puterea Arca dvs. După ce vă veți domina zona, veți fi gata să urcați.

Urcă în Lumina veșnică
Odată ce Trinitatea Lunii Pline se apropie, porțile antice se vor activa. Cucerește aceste porți pentru a urca pe următoarea insulă din cer, unde pericolele și bătăliile sunt mai mari, dar și recompensele tale. Doar cei care urcă pe cea mai înaltă insulă vor atinge întreaga putere a lunilor. Odată ce toate cele trei luni s-au aliniat, cel mai puternic tărâm se va dovedi într-o provocare finală și va ajunge în cele din urmă la Lumina Eternă. Această putere este acum la îndemâna voastră.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *