Aplicați aplicațiile blocate

1.25

Aplicații pentru locaș și seifuri este una dintre cele mai bune aplicații de blocare Android cu protecția de confidențialitate, cea mai bună valiză de aplicații cu parolă și ecran de blocare a modelelor, o aplicație uimitoare de blocare a aplicațiilor care oferă caracteristici de înaltă securitate.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
TOH Talent Team
Versión
1.25
Actualización
5 martie 2020
Requerimientos
4.2 sau o versiune ulterioară
Tamaño
12M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Aplicații pentru locaș și seifuri este una dintre cele mai bune aplicații de blocare Android cu protecția de confidențialitate, cea mai bună valiză de aplicații cu parolă și ecran de blocare a modelelor, o aplicație uimitoare de blocare a aplicațiilor care oferă caracteristici de înaltă securitate.
Acestea sunt încuietorile super-ape care vă protejează aplicațiile, ascund fotografiile, toate funcțiile de blocare a aplicațiilor pentru aplicații și programe de protecție în aceeași casetă de blocare.
Protejați-vă fotografia, notele, apelurile, SMS-urile, e-mailurile, setările … toate funcțiile de protecție a confidențialității pentru a vă asigura securitatea telefonului și pentru a păstra confidențialitatea în siguranță.

Blocarea aplicațiilor are opțiunea de a activa blocarea modelului invizibil. Nu vă mai faceți griji că oamenii pot să vadă pinul sau modelul.

Folosind această încuietoare pentru aplicații, nu vă veți face niciodată griji pentru ceva de genul setărilor copiilor dvs., care plătesc pentru jocuri! atât de cool caracteristică de blocare a copilului!
Aplicația este o aplicație perfectă de blocare a aplicațiilor, care vă ajută să vă păstrați securitatea personală, să faceți aplicația de protecție de la toată lumea.

Caracteristici în detaliu:
– Blocați aplicațiile cu o parolă, parola de model este în siguranță pentru oricine
– Seiful: Seiful galeriei de siguranță, secțiunea privată foto va ajuta să ascundeți fotografiile și să ascundeți videoclipuri.
– Cu blocarea imaginii și blocarea galeriei, mutați aplicația foto / video în seif secret prin ștergerea automată a imaginilor ascunse din galerie după ce ați ascuns fotografiile și ascundeți videoclipuri
– Multe tematici minunate de blocare a parolei, temele ecranului de blocare a modelului
– Parola personalizată pentru parola de blocare a ecranului pentru aplicație, face ecranul de confidențialitate cu stilul dorit
– Blocul aplicațiilor Setări automat imediat după deschiderea aplicației la primul ecran, pentru a preveni unele aplicații de dezinstalare
– Protejați e-mailurile, SMS-urile și jurnalele de apeluri
– Trei moduri private de valori mobiliare: Blocați aplicații cu blocare de parole, blocare de modele sau DIY. Ecranul de blocare a tastaturii cu codul de acces, DIY vă ajută să vă faceți ecranul de blocare a tastaturii, ecranul de blocare a modelului utilizând fotografia dvs. din galerie
– Opțiunea de a face model invizibil pe ecranul de deblocare, oamenii nu vă pot vedea ecranul de blocare a modelului în timp ce deblocați. Mai sigur!
– Cu ușurință pentru a bloca aplicațiile telefonului, deblocați ușor aplicațiile telefonului dintr-o listă de aplicații cu un singur clic
– Explorați mai multe aplicații și temele de tip „locker” din funcția „Mai multe aplicații”.
– Password manager: Schimbați tipul de parolă între parolă, model, DIY și parola de resetare
– Deblocat prin amprentă digitală (dispozitivul dvs. trebuie să susțină senzorul de amprentă digitală)

=== FQA ===
1. Cum îmi protejez telefonul?
Trebuie să blocați cel puțin aceste aplicații: Setări și Google Play pentru a împiedica dezinstalația aplicației de blocare a aplicațiilor

2. Cum se schimba parola?
Pentru parola pentru aplicații, deschideți aplicația AppLock, faceți clic pe meniul Setări, apoi selectați Schimbare parolă

Descărcați acum această aplicație, cea mai bună protecție pentru aplicații, securitate pentru aplicații și, de asemenea, păstrați videoclipul ascuns, ascundeți imaginile în interiorul fotografului.

NOTĂ IMPORTANTĂ:
Această aplicație utilizează permisiunea Administratorului de dispozitive.
Aplicația utilizează această permisiune pentru funcția „Preveniți dezinstalarea” (în meniul din partea stângă a aplicației), când activați această funcție, vi se va solicita să confirmați înainte de a decide să activați permisiunea de administrator de dispozitiv, acest lucru NU ESTE NECESAR, puteți anula dacă faceți nu doriți să acordați permisiunea pentru aplicație.

Novedades

v1.25: Fixed an ads issue that may cause a policy problem.
v1.23: Bug fixes
v1.22: Bug fixes, option to select all to import
v1.21: Option to select & import whole folder.

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *