Alone in the Night: Horror & Survival zombie games

0.0.16

You've managed to survive in a world, taken over by zombies... for how long can you struggle for survival? Burn zombies, upgrade your character, discover the world. Boost your hero and equip him with the best weapon. Zombie survival games are on!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
YONKO DENKI KOJI CO.LTD
Versión
0.0.16
Actualización
26 martie 2021
Requerimientos
7.0 sau o versiune ulterioară
Tamaño
108M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Ai reușit să supraviețuiești într-o lume, preluată de zombi … cât timp te poți lupta pentru supraviețuire? Arde zombi, actualizează-ți personajul, descoperă lumea. Îmbunătățește-ți eroul și echipează-l cu cea mai bună armă. Jocurile de supraviețuire zombi sunt pornite!

Zilele au trecut și lumea a căzut în întuneric. Și întunericul roiește de zombi mortali! Ai grijă! Pot apărea de oriunde! Utilizați lanterna pentru a le prinde și a le arde. Să vedem dacă poți rămâne în viață până în zori și să te opui unei noi valuri de zombi?

Apocalipsa zombie este aici, iar orașele sunt aglomerate de zombi. Epidemia este scăpată de sub control. Nu exista nicio modalitate de a o opri. Frica de morții vii. Deși există o apocalipsă zombie, afară este mortală. Trebuie să le găsești și să le distrugi pe toate pentru a supraviețui și a merge mai departe.

Lumina distruge zombii, dar noaptea pur și simplu nu se va termina, așa că trebuie să te ocupi singur de strigoi!

– arde mortii
– crește-ți arma
– alege abilități speciale
– descoperi lumea postapocaliptică

Sunteți gata să luptați împotriva atacului zombie și să vă scăpați orașul de armata care mănâncă creier? Ferește-te și ferește-te de zombi. Ar putea pândi chiar acolo. Profitați la maximum pentru a arde zombi, nu-i lăsați să se apropie și să vă muște. Rămâi în viață cât poți.

Acesta este un joc de supraviețuire a groazei. Dacă îți plac jocurile de supraviețuire post apocaliptice – „Singur în noapte” nu te va lăsa indiferent și te va ține pe picioare până la sfârșit. Frica de cei morți și morți. Cât timp poți rezista împotriva imensei mulțimi moarte?

Alătură-te acestui captivant joc de supraviețuire post apocaliptic. Îmbunătățește-ți torța și înnebunește! Treci jocul în modul poveste pentru a-ți verifica abilitățile! Și în curând vei avea ceva mai greu – modul de supraviețuire.

Care sunt regulile în timpul post-apocalipsei?
Arde zombi – distruge-i pe toți în jocul de supraviețuire a zombilor
Îmbunătățește-ți abilitățile – actualizează-ți eroul și arma! Dimensiunea bateriei, autonomia și daunele – toate acestea ar putea juca un rol decisiv în lupta ta.
Descoperiți lumea – zilele s-au terminat, zombii au inundat întreaga lume și se pot ascunde oriunde!

Ai putea lupta pentru supraviețuire și să rămâi până în zori? Nu există timp pentru a explica – zombii mortali sunt deja aici!

Novedades

In this update, we have made many visual improvements along with stability improvements and bug fixes.

Don't underestimate the power of the light! Burn all zombies!
Enjoy the game and thanks for playing with us!

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *