Alliance at War: Dragon Empire – Strategy MMO

1.1.0

Build your kingdom, summon epic heroes, train powerful troops, and fight cross-server wars with over 2 million players all over the world in real-time, right in the hottest new strategy game of 2020!
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Hour Games
Versión
1.1.0
Actualización
4 februarie 2021
Requerimientos
4.1 sau o versiune ulterioară
Tamaño
104M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Construiește-ți regatul, convoacă eroi epici, antrenează trupe puternice și luptă cu războaie între mai multe servere cu peste 2 milioane de jucători din întreaga lume în timp real, chiar în cel mai tare joc de strategie din 2020!

[Alianța la război] combină atât războaie în timp real, cât și bătălii bazate pe runde! Pe măsură ce înaintați, eroii legendari se vor alătura echipei dvs. pentru a vă ajuta să conduceți trupele să cucerească peștera demonilor, să caute comori și să omoare dușmani, devenind astfel o armată care îl face pe inamic să tremure de frică! Aici puteți lucra împreună cu aliații voștri pentru a ataca teritoriul, pentru a profita de artefacte antice, pentru a ocupa orașul Stronghold și Royal și pentru a vă face un nume în războiul între serverele care începe de două ori pe lună!

Caracteristici joc:
Sistem unic de eroi
Eroul joacă un rol semnificativ în joc. Eroii unici vă vor alătura pe măsură ce jocul progresează, inclusiv Comandantul care este bun la contraatac, Vrăjitoarea care este capabilă să topească armurile inamice cu flăcări, Paladinul care îmbunătățește moralul trupelor și aduce binecuvântări și Oracolul care vă ajută să îmbunătățiți norocul în luptă. Cu toate acestea, viteza cu care îi recrutați și îi antrenați afectează foarte mult performanța de luptă și abilitățile de strategie ale trupelor!

Strategii de unitate diversificate
Diverse tipuri de unități sunt disponibile pentru recrutare aici, inclusiv infanterie, mag, catapultă, cavalerie, balistă și arcaș. Cu statistici diferite, se pot contracara reciproc. În plus, ești liber să-ți crești puterea prin îmbunătățirea trupelor cu echipamente îmbunătățite.

Artefact antic rar
Reaparitia artefactului pierdut a provocat o lupta acerba in regat. Jucătorul care finalizează mai întâi misiunea serverului va primi artefactul cu abilități și buffuri unice. Dar fii atent, dușmanii stau gata să ți-l ia!

 

Războiul inter-server
Ești liber să te înscrii la acest război la fiecare două săptămâni pentru a concura cu alianțele de la diferite servere din întreaga lume. În acest caz, poți invada Fortăreața adversarilor pe alte servere pentru a le cuceri și a jefui pradă, clasându-te astfel în topul evenimentului și câștigând recompense frumoase!

Ziua Luptei Cetății
Jucătorii pot participa la evenimentul Stronghold în fiecare săptămână. Odată cu ocuparea rarei Cetăți, alianța nu numai că câștigă glorie, ci se bucură și de privilegiile pe care le aduce, inclusiv protecția resurselor, actualizarea unităților, protecția împotriva luptei și alte caracteristici speciale. De asemenea, un puternic amator al alianței și recompensele săptămânale bogate în pradă va ajuta alianța dvs. să câștige un avantaj!

Războiul tronului
Este un eveniment în care trebuie să ocupi Palatul Sângelui și să activezi Turnul Întunecat pentru a ataca Orașul Regal alături de aliații tăi! Liderul alianței care câștigă războiul va deveni Rege, bucurându-se de privilegii și deținând puterea supremă!

Diverse evenimente ale Alianței
Varietăți de evenimente de alianță așteaptă să fie explorate, cum ar fi Arena, echipa Cave, Comoara lui Pappas, Colecția Spirit Orb, Evenimentul de vânătoare etc. Aceste evenimente necesită atât forță, cât și colaborare și veți obține recompense excelente pentru a vă ajuta creste mai repede!

Actualizare și asistență
Vom continua să dăm o nouă viață jocului în timp ce facem progrese suplimentare. În Alliance at war, puteți contacta echipa noastră de asistență pentru ajutor în timp real ori de câte ori aveți probleme și puteți împărtăși ideile dvs. pentru a îmbunătăți jocul! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim în această lume magică și să lucrăm cu dvs. pentru a crea un joc din ce în ce mai bun!

Facebook: https://www.facebook.com/AllianceAtWar/
Discordie: https://discord.gg/NpNWcbw
Grupul QQ: 826894601
E-mail: aaw@hourgames.com

Novedades

Brand new gameplay-defending Pappas, officially launched!

Activity gameplay adjustment:
1. The world boss will automatically switch the challenge phase.

New features:
1. Added a special VIP level—SVIP.
2. The honor road activity greatly increased the rewards.

Other optimizations:
1. Players who are banned cannot speak on all channels.
2. Fixed other known issues.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *