Age of Magic: Turn-Based Magic RPG & Strategy Game

1.30.1

Age of Magic is a new fantasy mobile turn-based fantasy RPG about legions of epic heroes fighting on the remnants of an ancient magical world.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Playkot LTD
Versión
1.30.1
Actualización
31 martie 2021
Requerimientos
4.4 sau o versiune ulterioară
Tamaño
156M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

Age of Magic este un nou RPG fantasy, bazat pe ture, cu legiuni de eroi epici care luptă pe rămășițele unei lumi magice antice.

Bine ați venit la fantasticul joc magic bazat pe ture și era magilor, cavalerilor și dragonilor – acum puteți juca gratuit unul dintre cele mai bune jocuri de aventură! Formați-vă propria echipă formată din 5 eroi și descoperiți-le poveștile magice în modul Campanie, învingeți alți jucători în bătălii PvP de neuitat pentru a ajunge în vârful Arenei sau Turneului și demonstrați-vă abilitățile în infamul Tomb of Horrors: un vizuin sumbru ușor de intrat , dar greu de lăsat în viață!

Scufundați-vă în lumea epică a acestui joc de aventură magică. Age of Magic este drumul tău în lumea magică plină de eroism, război, papură, trădare, vrăjitorie și experiență de mirare nespusă. Alătură-te astăzi acestui joc RPG fantezie pentru a-ți îneca dușmanii cu puterea ta și a deveni adevărata legendă a tărâmului.

Colectați și ridicați la nivel eroii legendari pentru a purta bătălii ritmante în marile arene. Alegeți dintre zeci de personaje printre Kobolds, Elfi, Demoni, Druizi, Schimbări, Dragonkin, Ra’Archnes și multe altele!

Întunericul coboară peste rămășițele ruinate ale unei lumi plutind în gol. În fiecare noapte se estompează un alt fascicul de lumină pe cer, devorat de demonii de neoprit ai Legiunii. Cu toate acestea, există încă speranță. Profeția Dragonului prezice un Mag adevărat care intră în Turnul Întunecat pentru a determina soarta universului. Ai putea fi tu alesul?

Game of Age of Magic

CAMPANII Povestiri Explorează vasta lume a Age of Magic străpunsă cu puterile luminii și întunericului. Faceți cunoștință cu eroi legendari și luptați cu bătălii epice cu dușmani înfricoșători. Urmăriți povestea lui Roland Magul Adevărat și căutarea lui pentru Turnul întunecat. Intră în întuneric și întâlnește-l pe schimbătorul asasin Sharazar, care nu se va opri la nimic pentru a obține ceea ce a venit.

PVP Construiește cea mai bună petrecere de eroi și provoacă zilnic alți jucători în Arena PvP. Dar asta nu este tot! Dovediți-vă în turneul de 24 de ore în fiecare săptămână. Luptă-ți drumul spre vârf pentru a câștiga glorie și recompense epice! La cel mai curajos luptător mergeți prada!

EROI LEGENDARI Colecționează peste 60 de eroi epici, ridică-i nivelul și îngrășează-i cu arme și armuri puternice și îmbunătățește-ți abilitățile și raritatea. Folosește diferite strategii și formează-ți echipa de eroi de vis pentru a construi cea mai puternică petrecere din lume!

Bătălii cu ritm rapid Condu-ți petrecerea în bătălii epice rapide, dar tactice, în arene grandioase, unde imaginile sunt uimitoare și fiecare alegere contează!

MULTE ALTE MODURI Mormântul Groazilor și Valea Comorilor îți vor testa limitele pe măsură ce lupți cu dușmani puternici care păstrează recompense unice. Alăturați-vă evenimentelor pentru a vă confrunta cu personaje dificile cu abilități și mai complicate și testați-vă puterea indiferent de provocare!

Alăturați-vă comunității și scufundați-vă în tradiția eroului Age of Magic: aflați cine locuiește în lumea lor, citiți-le poveștile, aflați mai multe despre clasele și facțiunile lor și explorați cum să folosiți obiecte, abilități și multe altele!

Facebook http://plkt.me/2v7y9
Twitter http://plkt.me/lx0s6
Youtube http://plkt.me/n0lgo
Instagram http://plkt.me/mn5nz
Discord http://plkt.me/c91s4

Călătorește prin era magilor, cavalerilor și dragonilor! Scufundați-vă într-o lume fantastică cu bătălii pe rând și elemente de jocuri de rol! Explorează povești captivante, colectează toți eroii magici, luptă cu șefii epici și domină în Arena PvP!
Aventura sună!

Novedades

Changes in the new version
New Season of the Magic Pass and a new Caster - Firar from the Dragonkin Faction!
As well as other changes and improvements.
You can read the full list of changes on the game’s news groups on Facebook and Discord.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *