3D MMO Villagers & Heroes

4.58.3 (r56392)

"This is a full fledged MMORPG in a phone, the monetization is fair and if you need a desktop MMO experience the size of your pocket, then this is really one of the best games to play. It’s got a clean design, easy to understand mechanics, and it’s got that self-aware humor any millennial will enjoy!" -- Carlo Lacsina of MassivelyOP.com
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
Mad Otter Games
Versión
4.58.3 (r56392)
Actualización
9 aprilie 2021
Requerimientos
4.3 sau o versiune ulterioară
Tamaño
52M
Consíguelo en
Google Play

Reportar esta app

Descripción

„Acesta este un MMORPG cu drepturi depline într-un telefon, generarea de bani este corectă și dacă aveți nevoie de o experiență MMO pentru desktop de dimensiunea buzunarului dvs., atunci acesta este cu adevărat unul dintre cele mai bune jocuri de jucat. Are un design curat, ușor de înțeles. mecanici, și are acel umor conștient de sine de care se va bucura orice milenial! ” – Carlo Lacsina de la MassivelyOP.com
„Unul dintre cele mai bune jocuri mobile! ★★★★★!” – TouchArcade
„Unul dintre cele mai bune MMORPG-uri pentru mobil!” – Jucători Droid

Călătorie către Insulele Blighted în cea mai recentă expansiune a sătenilor și eroilor! Descoperă secretele celor patru bătăi, Umbră, Moarte, Sânge și Cenușă și descoperă misterele străvechi ale acestor insule de mult uitate. Pe parcurs, colectați secții de protecție, rune puternice de „bane” și rețete care permit crearea de echipamente mitice – toate necesare înainte de a vă confrunta cu urâtii vânători de recompense ai Reginei Zoria într-un nou raid palpitant de nivel maxim.

Wraith cel rău, căpitanul Theobald navighează pe Insulele Blighted în căutarea sufletelor pe care să le recolteze. El i-a adus pe regina Zoria, regina insectelor și pe Slarissa, însuși un slujitor al lui Mallok.

Alăturați-vă sutelor de mii de jucători din întreaga lume într-un MMO epic într-o lume 3D expansivă, plină de săbii, vrăjitorie, temnițe, dragoni, vrăjitori, războinici, căutări din belșug, nenumărate fiare și oameni din întreaga lume.

★ Un MMO real, fără redare automată! Alăturați-vă unei lumi 3D, în care jucătorii sunt activi și participă, fără niciuna dintre acele mecanici stupide de joc automat.
★ Explorează o lume masivă cu mii de misiuni bazate pe poveste
★ Petrecere cu prietenii pentru a jefui vizuinele puiului de groază al lui Mallok
★ Ride to Glory on a Nightmare Steed, un armăsar alb și multe altele
★ Forjează-ți propriile arme și ținute, încântându-le cu exact vrăjile magice și caracteristicile eroice pe care le alegi
★ Nivelează-ți talentele pentru a dezlănțui abilitățile finale asupra dușmanilor tăi.
★ Craft, Garden, Ranch, Fish, Mine și multe altele
★ Construiește cel mai puternic sat din cele șapte tărâmuri
★ Provocări de evenimente sezoniere
★ Joacă fără probleme între mobil și computer

Caracteristici
• Free to Play: lume persistentă, MMORPG 3D în timp real!
• Bătălii epice lair împotriva bătrânilor din Mallok pentru a obține cele mai bune echipamente de raid
• Mii de misiuni provocatoare motivate de poveste, exprimate de actori profesioniști
• 10 personaje complet personalizabile pentru a juca – Șamanul Pământului, Războinicul Fulger, Vrăjitorul Focului, Preotul Sfânt, Vânătorul de Tir, Furia Războinicul, Șamanul Apei, Vrăjitorul de gheață, Preotul umbrei și Vânătorul de natură.
• Sistem Deep Loot cu milioane de combinații de articole. Construiește-ți personajul pentru a se potrivi stilului tău de joc.
• Opțiuni unice de personalizare a caracterelor
• Creați și comercializați mii de arme, armuri și obiecte
• Augmentare gnomă, pescuit, exploatare minieră, colectare de insecte, fierărie, croitorie, gătit, hrănire și tâmplărie
• Carcasă pentru jucători cu fermă și grădinărit
• Zone de evenimente sezoniere unice
• Actualizări consistente cu o echipă de dezvoltare activă

Declarația dezvoltatorului
Interacționăm cu comunitatea prin intermediul fluxurilor de difuzare interactive, a rețelelor sociale și a forumurilor. Credem că jucătorii noștri sunt cei mai buni evangheliști ai jocului.

Scopul nostru a fost să construim o lume a jocului în care toată lumea este importantă, fie că este un războinic eroic căruia îi place să facă raiduri, fie un jucător care preferă să lucreze, să pescuiască, să îngrijească grădina și să lucreze cu ceilalți. Acesta este motivul pentru care jocul este numit „Săteni și eroi”. Chiar și un sătean poate fi un erou.

Video

Imágenes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *